Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

ΕΛΙΦ: Η Ελίφ το σκάει από την έπαυλη και είναι ολομόναχη και αβοήθητη στους δρόμους

Στα επόμενα επεισόδια της ΕΛΙΦ, θα δούμε πως η Κιγιμέτ είναι αγχωμένη καθώς φοβάται την αντίδραση του Μαχίρ, μετά από όλα όσα έχουν συμβεί… Δείτε τι θα γίνει στα επόμενα επεισόδια, στο athina24.gr.

Στο προηγούμενο άρθρο είχαμε δει πως η Ελίφ κλαίει μόνη της στην έπαυλη επειδή της λείπει η μητέρα της, χωρίς να γνωρίζει τι της έχει συμβεί. Ο Λεβέντ θάβει την αγάπη του για τη Χουμεϊρά στην καρδιά του και αποφασίζει να εγκαταλείψει τη δουλειά του στην έπαυλη. Η Χουμεϊρά νιώθει απογοητευμένη και πληγωμένη για άλλη μια φορά…

Η οικογένεια Χακτανίρ και η Ελίφ μαθαίνουν ότι η Μελέκ παλεύει για τη ζωή της στο νοσοκομείο. Η Ελίφ ξεσπάει σε κλάματα και κανείς δεν μπορεί να την παρηγορήσει. Θέλει να πάει με τη Χουμεϊρά και τον Κερέμ να δει τη μητέρα της, αλλά δεν την παίρνουν μαζί τους στο νοσοκομείο, καθώς οι αστυνομικοί δεν αφήνουν κανέναν να δει τη Μελέκ.

Όμως η Ελίφ είναι αποφασισμένη να δει τη μητέρα της. Ετοιμάζει την τσάντα της και φεύγει από την έπαυλη κρυφά με προορισμό το νοσοκομείο. Η Ελίφ είναι ολομόναχη και αβοήθητη στους δρόμους για άλλη μια φορά. Η οικογένεια Χακτανίρ ανακαλύπτει ότι η Ελίφ έχει φύγει. Από την άλλη, ο Μαχίρ νιώθει πολύ λυπημένος και ένοχος, καθώς δεν μπόρεσε να κάνει τίποτα για να βοηθήσει τη Μελέκ.

Καταφέρνει να μπει στο δωμάτιο της Μελέκ και αφήνει ελεύθερο τον εαυτό του και τα συναισθήματά του ενώ η Μελέκ παραμένει χωρίς τις αισθήσεις της. Η Ασλί, αγνοώντας την αλήθεια, κατηγορεί την οικογένεια Χακτανίρ για την κατάσταση της Μελέκ. Στο μεταξύ, η Κιγιμέτ είναι αγχωμένη καθώς φοβάται την αντίδραση του Μαχίρ, μετά από όλα όσα έχουν συμβεί… Διαβάστε όλες τις εξελίξεις για την Ελίφ