Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

ΕΛΙΦ: Η Μελέκ μεταφέρεται στο νοσοκομείο με εγκεφαλική αιμορραγία

Στα επόμενα επεισόδια της ΕΛΙΦ, θα δούμε πως η Κιγιμέτ βρίσκει την Ελίφ να έχει στα χέρια της το τηλέφωνο και το σπάει. Δείτε τι θα γίνει στα επόμενα επεισόδια, στο athina24.gr.

Στο προηγούμενο άρθρο είχαμε δει πως η Χουμεϊρά και η Ματσιντέ ετοιμάζουν πρωινό. Το τηλέφωνο της Χουμεϊρά χτυπάει και μαθαίνει πως ο Ταρίκ είναι νεκρός. Η Χουμεϊρά πηγαίνει στο θερμοκήπιο για να ηρεμήσει και να αποδεχθεί πως ο πρώην σύζυγός της πέθανε. Ο Κερέμ ενημερώνεται και εκείνος για τον θάνατο του Ταρίκ και στηρίζει την αδελφή του…

Ο Μαχίρ στέλνει στην Ελίφ ένα τηλέφωνο με την Ασλί. Η Ελίφ είναι πολύ χαρούμενη επειδή θα μιλήσει με τη μητέρα της. Η Τσιτέκ και Η Γκαρίς βοηθούν τη Μελέκ για άλλη μια φορά και εκείνη τηλεφωνεί στην Ελίφ. Αλλά δυστυχώς η Φιντάν πιάνει τη Μελέκ ενώ μιλάει με την Ελίφ στο τηλέφωνο. Κατά τη διάρκεια του καυγά τους, η Φιντάν σπρώχνει τη Μελέκ, με αποτέλεσμα να χτυπήσει το κεφάλι της.

Η Μελέκ έχει εγκεφαλική αιμορραγία και μεταφέρεται στο νοσοκομείο. Η Φιντάν ανησυχεί καθώς ο Κιγιμέτ της είχε πει να μην τη σκοτώσει, πριν της κάνει τη ζωή αφόρητη. Η Φιντάν τηλεφωνεί στην Κιγιμέτ και της εξηγεί τι συνέβη. Η Κιγιμέτ είναι χαρούμενη με τα άσχημα νέα για τη Μελέκ. Στη συνέχεια η Κιγιμέτ βρίσκει την Ελίφ να έχει στα χέρια της το τηλέφωνο και το σπάει. Η Ελίφ χάνει την ελπίδα της για άλλη μια φορά.

Ο Μαχίρ και η Ασλί μαθαίνουν ότι η Μελέκ νοσηλεύεται και νιώθουν απόγνωση όταν μαθαίνουν τα άσχημα νέα για την κατάσταση της υγείας της. Μια αγωνιώδης αναμονή ξεκινά στο νοσοκομείο ενώ η Ελίφ κλαίει μόνη της στην έπαυλη επειδή της λείπει η μητέρα της, χωρίς να γνωρίζει τι της έχει συμβεί. Ο Λεβέντ θάβει την αγάπη του για τη Χουμεϊρά στην καρδιά του και αποφασίζει να εγκαταλείψει τη δουλειά του στην έπαυλη. Η Χουμεϊρά νιώθει απογοητευμένη και πληγωμένη για άλλη μια φορά… Διαβάστε όλες τις εξελίξεις για την Ελίφ