Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

«Άγριες Μέλισσες»: Στο δικαστήριο η εμφάνιση μιας γυναίκας θα δυσκολέψει τη θέση του Λάμπρου

Στα επόμενα επεισόδια της σειράς “Άγριες Μέλισσες”, θα δούμε πως η Ασημίνα κι ο Πέτρος προτείνουν μια ριψοκίνδυνη λύση για την αθώωση του Λάμπρου, αλλά βασική προϋπόθεση είναι να συμμετέχει όλο το Διαφάνι. Δείτε τι θα γίνει στα επόμενα επεισόδια, στο athina24.gr.

Στα προηγούμενα επεισόδια είχαμε δει πως η Μυρσίνη παραδέχεται στο Δούκα πως γνωρίζει για τη σχέση του με την Αντιγόνη και δείχνει τα δόντια της. Σειρά του Ακύλα να καταθέσει στο στρατοδικείο και ο Λάμπρος βρίσκεται μπροστά σε μια ακόμα ανακάλυψη.

Ο Νικηφόρος προσπαθεί να πάρει πίσω τη θέση του στη νομαρχία αλλά τον τελικό λόγο θα τον έχει ο Δούκας. Στο δικαστήριο η εμφάνιση μιας γυναίκας θα δυσχεράνει ακόμα περισσότερο τη θέση του Λάμπρου ενώ η κατάθεση του Ακύλα θα πάρει μια απρόσμενη τροπή. Ο Ζάχος αναλαμβάνει να μάθει τον ρόλο των Αβάντων στη δολοφονία του Ορφανίδη και των συντρόφων του.

Η Ζωή παίρνει μια παράτολμη απόφαση για να βοηθήσει τον Λευτέρη. Η Πηνελόπη θα δεχτεί μια επίσκεψη από έναν άγνωστο άντρα που θα ταράξει τα νερά. Η Ασημίνα κι ο Πέτρος προτείνουν μια ριψοκίνδυνη λύση για την αθώωση του Λάμπρου, αλλά βασική προϋπόθεση είναι να συμμετέχει όλο το Διαφάνι. Θα τα καταφέρουν; Διαβάστε περισσότερα Spoiler για τις Άγριες Μέλισσες.