Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

«Άγριες Μέλισσες»: Ο Λάμπρος βρίσκεται μπροστά σε μια ακόμα ανακάλυψη όταν ο Ακύλας καταθέτει στο στρατοδικείο

Στα επόμενα επεισόδια της σειράς “Άγριες Μέλισσες”, θα δούμε πως η Μυρσίνη παραδέχεται στο Δούκα πως γνωρίζει για τη σχέση του με την Αντιγόνη και δείχνει τα δόντια της. Δείτε τι θα γίνει στα επόμενα επεισόδια, στο athina24.gr.

Στα προηγούμενα επεισόδια είχαμε δει πως το σχέδιο του Πέτρου για να βοηθήσει στην αθώωση του Λάμπρου μπαίνει σ’ εφαρμογή προκαλώντας την οργή του Ακύλα που παίρνει μια παράτολμη απόφαση. Μια απόπειρα αυτοκτονίας θα ταράξει τα νερά με απρόβλεπτες συνέπειες…

Ο Μελέτης κλονίζεται απ’ την απόπειρα αυτοκτονίας του Λευτέρη. Όλη η οικογένεια μαθαίνει το μυστικό του Λευτέρη. Η Ζωή φοβάται την αντίδραση του Ακύλα που τη διαβεβαιώνει πως θα κάνει το καλύτερο για το γιο του. Η υπόθεση του Λάμπρου αρχίζει να συζητιέται χάρη στον Πέτρο αλλά ο Ντούνιας φροντίζει να τον τιμωρήσει γι’ αυτό. Η Δρόσω ανακοινώνει πως ο Κωνσταντής μετακομίζει στο Διαφάνι ενώ ετοιμάζουν Χριστουγεννιάτικη έκπληξη στο Σέργιο.

Ο Νικηφόρος αποφασίζει να δεχτεί την πρόταση του Μόρτζου προς έκπληξη του Καλογερά. Η Μυρσίνη παραδέχεται στο Δούκα πως γνωρίζει για τη σχέση του με την Αντιγόνη και δείχνει τα δόντια της. Σειρά του Ακύλα να καταθέσει στο στρατοδικείο και ο Λάμπρος βρίσκεται μπροστά σε μια ακόμα ανακάλυψη. Διαβάστε περισσότερα Spoiler για τις Άγριες Μέλισσες.