Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Το νέο βιβλίο του Γιάννη Πολίτη “Συλλέκτης Στιγμών – Ένα Σκοτάδι Λευκό”

Μετά την επιτυχία του πρώτο του βιβλίου “Συλλέκτης στιγμών” ο Γιάννης Πολίτης κυκλοφορεί το νέο του βιβλίο με τίτλο “Συλλέκτης στιγμών – Ένα Σκοτάδι Λευκό“.

Τα μεταφορικά του βιβλίου, εάν το παραγγείλετε από τη σελίδα του συγγραφέα www.yiannispolitis.com (ισχύει μέχρι τέλη Μαΐου). Το βιβλίο είναι διαθέσιμο και σε όλα τα καταστήματα Public.

Για τις συλλεκτικές στιγμές και τα συναισθήματα που μας προκαλούν, αξίζει να διαβάσεις αυτό το βιβλίο.

Αυτό το βιβλίο είναι μια επανασυναρμολόγηση πολλών κομματιών, που ίσως να μην κούμπωναν όσο θα έπρεπε. Ένα βιβλίο που γράφτηκε με αγάπη, με απώτερο σκοπό να μην ξεχαστεί σε ένα ράφι δίπλα στα υπόλοιπα. Ένα βιβλίο πλασμένο για να σε ακολουθεί στο κάθε επόμενο σου όνειρο. Στην κάθε επόμενή σου μέρα.
Όλοι με ρωτάνε “γιατί γράφεις;“

Προτού απαντήσω τη συγκεκριμένη ερώτηση αισθάνομαι να κατακλύζει το μυαλό μου ένα κουβάρι από πολλές κλωστές, πολυσύνδετα μπλεγμένες, να ψάχνουν τρόπο να μιλήσουν. Προσπαθώ να συναρμολογήσω ασύνδετες μεταξύ τους προτάσεις με όλα αυτά που για καιρό κρατώ μέσα μου. Όλα εκείνα που με ένα μαγικό τρόπο καταφέρνουν να λυτρώνουν τις σκέψεις μου και να δίνουν πνοή στα βαθυστόχαστα ερωτήματά μου. Αν κι έχω απαντήσει αρκετές φορές στην ίδια ερώτηση, ακόμα μπερδεύομαι. Την τελευταία φορά, ωστόσο, συνειδητοποίησα πως η απάντηση είναι τόσο απλή και, χωρίς καμία επιπολαιότητα, εντυπωσιακή.

Γράφω για την αλήθεια μου που φωνάζει. Γράφω για να δείξω εκεί έξω πως ό,τι και να γίνει, όπως κι αν τα φέρει η ζωή, οι λέξεις θα συνεχίζουν να σχηματίζουν προτάσεις. Οι προτάσεις θα συνεχίζουν να αποδίδουν νοήματα. Τα νοήματα, βλέμματα. Τα βλέμματα, αλήθειες. Οι αλήθειες, στιγμές. Και οι στιγμές, τις ευαισθησίες που κρύβει ο κάθε άνθρωπος.

Γι’ αυτό γράφω, λοιπόν. Γράφω για τις ευαισθησίες των ανθρώπων.

Συλλέγει στιγμές από τον καιρό που θυμάται τον εαυτό του. Όχι απαραίτητα μόνο δικές του. Ο συγγραφέας Γιάννης Πολίτης είναι 26 ετών και ζει ανάμεσα σε Αθήνα και Λεμεσό. Από το 2014 δραστηριοποιείται έντονα στον κόσμο των social media όπου καθημερινά δημοσιεύει τα κείμενά του, τα οποία ταξιδεύουν σε χρόνο αστραπιαίο έχοντας περισσότερους από 80.000 ακόλουθους. Τον Οκτώβριο του 2016 και σε ηλικία 23 ετών πραγματοποίησε το πρώτο του συγγραφικό έργο με τίτλο “Συλλέκτης Στιγμών”, ενώ τον Ιανουάριο του 2020 έκδωσε το δεύτερο συγγραφικό του έργο με τίτλο “Συλλέκτης Στιγμών – Ένα Σκοτάδι Λευκό”

Instagram @yiannispolitis

Facebook: ypolitis

e-mail: info@yiannispolitis.com