Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

ΕΛΙΦ: Η Κιγιμέτ προσπαθεί να πνίξει τη Μελέκ!

Στα επόμενα επεισόδια της ΕΛΙΦ, θα δούμε πως ο Μαχίρ νιώθει ένοχος για ό,τι έχει συμβεί στη Μελέκ ενώ ταυτόχρονα ανησυχεί και για τη μητέρα του. Δείτε τι θα γίνει στα επόμενα επεισόδια, στο athina24.gr.

Στο προηγούμενο άρθρο είχαμε δει πως οι απολίτιστες, αγενείς συμπεριφορές και τα άσχημα λόγια του Τουφάν για τον Σαφάκ επηρεάζουν τον Εμιρχάν και τον προκαλούν σύγχυση. Αρχίζει να γίνεται όλο και πιο αντιδραστικός μέρα με τη μέρα και δεν διστάζει πια να δίνει οργισμένες απαντήσεις σε όλους. Η Ζουλιντέ δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει γιατί συμπεριφέρεται έτσι…

Η Μελέκ βγαίνει από την εντατική και μεταφέρεται σε απλό δωμάτιο για να αναρρώσει. Η φαρμακευτική αγωγή που ακολουθεί είναι πολύ ισχυρή. Η Κιγιμέτ μπαίνει κρυφά στο δωμάτιο της Μελέκ φορώντας στολή νοσοκόμας και πιέζει ένα μαξιλάρι στο πρόσωπό της με όλη της τη δύναμη. Αυτή τη φορά είναι αποφασισμένη να τη σκοτώσει.

Η Μελέκ προσπαθεί να παλέψει, αλλά είναι πολύ αδύναμη για να τη σταματήσει. Η Κιγιμέτ πιστεύει πως την έχει σκοτώσει και φεύγει. Όταν μπαίνει η κανονική νοσοκόμα για να ελέγξει τη Μελέκ, καταλαβαίνει πως κάτι δεν πάει καλά. Ο σφυγμός της Μελέκ είναι αδύναμος αλλά με κάποιο τρόπο είναι ακόμα ζωντανή.

Η Kιγιμέτ επιστρέφει στο σπίτι ικανοποιημένη αφού νομίζει ότι η Μελέκ είναι νεκρή. Λυπάται ακόμη και την Ελίφ αφού δεν θα μπορέσει να ξαναδεί τη μητέρα της. Η Φικρέτ Οβάλι επισκέπτεται τη Μελέκ στο νοσοκομείο. Η Μελέκ αρχίζει να νιώθει λίγο καλύτερα. Της λέει πώς τραυματίστηκε από τη Φιντάν ενώ κάποιος προσπάθησε να τη σκοτώσει το πρωί.

Η Φικρέτ τρομοκρατείται και ανακρίνει τον γιατρό της. Όμως ο γιατρός αρνείται μια τέτοια πιθανότητα και διαβεβαιώνει τη Φικρέτ ότι όλα είναι φυσιολογικά. Όμως η Φικρέτ δεν πιστεύει τίποτα από όσα λέει. Είναι αποφασισμένη να πάρει τις καταγραφές της κάμερας και να αποδείξει τον κακό άνθρωπο που το έκανε αυτό στη Μελέκ… Διαβάστε όλες τις εξελίξεις για την Ελίφ