Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Ήλιος Επεισόδια: Η Ιωάννα δεν θα τα καταφέρει τελικά

Ανατρεπτικές οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια στη σειρά Ήλιος. Αναλυτικά στα επεισόδια που θα προβληθούν την Τετάρτη και Πέμπτη 31/3 και 1/4 αντίστοιχα θα δούμε πως η Σοφία φοβάται πως στόχος της Δάφνης είναι να μπει ανάμεσα σ’ αυτήν και τον Χρήστο και να τους χωρίσει.

Η Ιωάννα δεν θα τα καταφέρει τελικά και θα πεθάνει. Η Αλίκη είναι ένα ράκος μετά απ’ αυτό που έμαθε από τον Δημήτρη… Εκείνος προσπαθεί να παρηγορήσει την Αλίκη και πιστεύει ότι ίσως ο Μιχάλης να γνωρίζει την αλήθεια. Ο Δήμος αρνείται να βγει από την φυλακή και εξηγεί στον Δημήτρη ότι μόνο από μέσα θα καταφέρει να βρει στοιχεία για τον Μάνο και τον φόνο που έχει κάνει. Ο Μιχάλης, γεμάτος τύψεις, διώχνει την Νέλλη από τη ζωή του και παραιτείται από τη φάρμα. Ο Μάνος δεν ησυχάζει μέσα στην φυλακή και προσπαθεί να βρει τρόπο να αποδράσει. Ο Φίλιππος αποφασίζει να πάει στην κηδεία του πατέρα του, αλλά διστάζει όταν βλέπει και τη Διώνη έξω από το νεκροταφείο…

Ο Φίλιππος και η Διώνη λένε το «τελευταίο αντίο» στον Μενέλαο. Ο Δημήτρης ψάχνει να βρει ποιος μπορεί να ήθελε νεκρή την Ιωάννα. Η έρευνα, αλλά και μια λεπτομέρεια που κανείς δεν είχε προσέξει, οδηγεί σε ένα συμπέρασμα που αναστατώνει τον Δημήτρη, αλλά και την Αλίκη… Η Διώνη μοιράζεται με τον Φίλιππο μια πληροφορία, που μπορεί να αλλάξει για πάντα τη ζωή τους… Η Δάφνη καταφέρνει να βγει από την φυλακή και να εκτίσει την ποινή της κατ’ οίκον, ενώ δηλώνει το όνομα του Χρήστου, για να φροντίζει να της παρέχει ό,τι χρειάζεται. Η Σοφία φοβάται πως στόχος της Δάφνης είναι να μπει ανάμεσα σ’ αυτήν και τον Χρήστο και να τους χωρίσει. Ο Νικήτας, ο νέος κρατούμενος στις φυλακές και παλιός γνώριμος του Δήμου, εκμυστηρεύεται στον Δήμο πως ετοιμάζεται να αποδράσει και του προτείνει να τον πάρει μαζί του.