Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Ο Παράδεισος των κυριών: Ο Χριστόφορος πλησιάζει όλο και πιο κοντά στα ίχνη του γιου του

Στο 74ο επεισόδιο της σειράς “Ο Παράδεισος των κυρίων”, που θα προβληθεί τη Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου, θα δούμε πως ο Πάρης παλεύει να σταθεί στο ύψος του παρά την ταπείνωση που δέχεται απ’ τον Αποστόλη…

Στο προηγούμενο επεισόδιο είδαμε πως η πραγματικότητα για ακόμα μια φορά οδηγεί την Αμαλία σε κατάρρευση και η στάση του Χριστόφορου φέρνει μεγάλη ανησυχία στη Ντέπυ, η οποία ζητάει συμβουλές από κάποια που εμπιστεύεται, ενώ δέχεται ένα περίεργο τηλεφώνημα που γεννάει πολλά ερωτηματικά.

Ο καβγάς έξω απ’ το ζαχαροπλαστείο ταράζει τους εργαζομένους του Παραδείσου οι οποίοι σπεύδουν για βοήθεια. Ενώ οι οικείοι του Άγη βρίσκονται σε απόγνωση, ο Χριστόφορος πλησιάζει όλο και πιο κοντά στα ίχνη του γιου του. Άραγε θα είναι θετική η έκβαση της αναζήτησης ή θα προκαλέσει νέους κλυδωνισμούς στην οικογένεια Μπουραντά; Ο Πάρης παλεύει να σταθεί στο ύψος του παρά την ταπείνωση που δέχεται απ’ τον Αποστόλη, όμως λίγο οι παλιές έχθρες, λίγο η τεταμένη σχέση του με την Αμαλία, δεν του επιτρέπουν να κάνει το ξεκίνημα που θα ήθελε στη νέα του δουλειά. Η Λιζέτα μαθαίνει εντελώς απροσδόκητα ένα ένοχο μυστικό της Βικτώριας την ώρα που η υποτιθέμενη κόρη της παρίσταται σε μια πολύ ευτυχισμένη στιγμή του Ντίνου. Ποια ευχάριστη έκπληξη περιμένει τη Μιράντα; Δείτε τι θα γίνει στα επόμενα επεισόδια, στο athina24.gr.