Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Μαύρο Ρόδο: Η Κασσιανή γίνεται πιό πιεστική και ο Μητροπολίτης προτείνει κάποια λύση

Στο 54ο επεισόδιο της σειράς “ΜΑΥΡΟ ΡΟΔΟ”, που θα προβληθεί την Tρίτη 31/1, θα δούμε πως ο Γεράσιμος εκμυστηρεύεται στον πατέρα του το πιο ένοχο μυστικό του.

Στο προηγούμενο επεισόδιο είδαμε πως η Όλγα προσποιείται ότι ενδιαφέρεται για τον Λευτέρη σε μία προσπάθεια να τους τα ξαναβρεί με την Πολυξένη. Η Ηγουμένη ξεκαθαρίζει στην Ελισάβετ τους όρους που πρέπει να τηρήσει για να παραμείνει στο μοναστήρι.

Οι δοκιμασίες της Ελισάβετ δεν έχουν τέλος και την κάνουν να αναθεωρήσει για κάποια πράγματα. Ο Γεράσιμος εκμυστηρεύεται στον πατέρα του το πιο ένοχο μυστικό του. Ο Βίκος και η Αλεξία θα συναντηθούν κρυφά. Ο Λουκάς αρχίζει να έχει κάποια ερωτηματικά σε σχέση με τη Θάλεια. Η Κασσιανή θα βγει εκτός ορίων, αναγκάζοντας τον Μητροπολίτη να της προτείνει την απομάκρυνσή της από τη Μονή, με αντάλλαγμα την Ηγουμενία σε κάποιο άλλο μοναστήρι. Ο Πέτρος ετοιμάζεται να το σκάσει, για άλλη μια φορά. Η απόφαση της Ελισάβετ να εγκαταλείψει το μοναστήρι, θα τους αφήσει όλους άφωνους. Δείτε τι θα γίνει στα επόμενα επεισόδια, στο athina24.gr.  

Ετικέτες: