Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

ΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣ: Η Μαργέτα αποκαλύπτει τα πάντα στον Ιάσονα

Στο 93ο επεισόδιο της σειράς “Ερωτας Φυγάς”, που θα προβληθεί την Πέμπτη 9/2, θα δούμε πως η Ρηνιώ είναι να πεθάνει ενώ ο Μιχάλης βρίσκει την Άννα και αποκαλύπτει στην Ελπίδα ότι η κόρη τους είναι εδώ.

Στο προηγούμενο επεισόδιο είδαμε πως ο Μάρκος αρνείται να πάει στο νοσοκομείο για να μην μαθευτεί η ιστορία κι έτσι να προστατέψει το όνομα της Ρηνιώς. Η Αλεξάνδρα διαισθάνεται πως κάτι κακό συμβαίνει, ανησυχεί για το μωρό και πηγαίνει και το παίρνει από την νταντά με το έτσι θέλω.

Η Μαργέτα αποκαλύπτει τα πάντα στον Ιάσονα και συνεργάζονται ώστε να μη μάθει κανείς την αλήθεια τόσο για τη Ρηνιώ όσο και για το χαμό του Κωστάκη. Ο Μάρκος με τον Στέφανο προσπαθούν να κρύψουν την αλήθεια από την Ευγενία.  Η Ρηνιώ είναι να πεθάνει ενώ ο Μιχάλης βρίσκει την Άννα και αποκαλύπτει στην Ελπίδα ότι η κόρη τους είναι εδώ. Η Αλεξάνδρα βρίσκει σημάδια παραμέλησης στο σώμα του μωρού, τρελαίνεται, το πάει στο νοσοκομείο, ο Ιάσονας την ακολουθεί και όταν φτάνουν η Αλεξάνδρα παθαίνει μία ακόμα υστερική κρίση. Δείτε όλα τα επεισόδια στο athina24.gr.

Ετικέτες: