Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Χαιρέτα μου τον πλάτανο: Η Καλλιόπη ετοιμάζεται για το ραντεβού με τον «Μάνθο»

Στο επόμενο επεισόδιο, το 108ο, της σειράς “Χαιρέτα μου τον πλάτανο” που θα προβληθεί την Τετάρτη 8/2, θα δούμε πως η Φιλιώ προσπαθεί να βρει λεφτά για να βοηθήσει τον γιο της…

Στο προηγούμενο επεισόδιο είδαμε πως η Μάρμω μαθαίνει τα νέα για τον αδερφό του Βαγγέλα και αποφασίζει να πάρει εκδίκηση, εκδίκηση θέλει να πάρει κι ο Σίμος όμως, από όποιον ελευθέρωσε την αρκούδα.

Μεγάλο το δίλημμα για τον παπά, που παίρνει τους δρόμους, μπας και του στείλει κάνα σημάδι ο Θεός ποιο δρόμο να διαλέξει. Την ίδια ώρα, η Μάρμω είναι στα πρόθυρα εγκεφαλικού, αφού έχει μάθει για τον αδερφό του Βαγγέλα, αλλά και για τον εγγονό της, που πήγε στην Αθήνα να βρει τη μαφιόζα. Η Κατερίνα είναι απαρηγόρητη, ενώ ο Πετράν νιώθει ενοχές και αποφασίζει να επανορθώσει.

Μόνο η Καλλιόπη είναι σε μεγάλα κέφια, αφού ετοιμάζεται για το ραντεβού της με τον «Μάνθο». Η Φιλιώ προσπαθεί να βρει λεφτά για να βοηθήσει τον γιο της, ενώ η Αγγέλα κάνει κατάληψη στο γραφείο της Βαλέριας, έτοιμη να αναλάβει τον νέο της ρόλο. Τι θα κάνει ο Πετράν για να εξιλεωθεί; Τι καταγγελία θέλει να κάνει ο μπακάλης για τα αδέρφια Μπομπότη; Δείτε περισσότερα spoilers στο athina24.gr.