Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

«Τα καλύτερά μας χρόνια»: Ο Άγγελος αποφασίζει να το σκάσει και να πάει στην Κρήτη

Στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Τα καλύτερά μας χρόνια» θα δούμε πως ο Αντώνης ψάχνει τη Μάρθα στο σπίτι του Μανιά κι η Πελαγία έχει αναλάβει να βοηθάει την Ερμιόνη στην μπουτίκ. Δείτε τι θα γίνει στα επόμενα επεισόδια, στο athina24.gr.

Στο προηγούμενο άρθρο είχαμε δει πως ο Στέλιος και η Μαίρη, ακολουθώντας το πνεύμα της εποχής ανασυντάσσονται και αναδιαμορφώνουν τα όνειρά τους. Εκείνος βρίσκεται απρόσμενα στο χείλος της καταστροφής, εγκαταλείπει τις φιλοδοξίες του και επιστρέφει εκεί που θεωρεί ότι ανήκει: στο Δημόσιο.

Το πραξικόπημα του Ιωαννίδη, βρίσκει τους Αντωνόπουλους άνω κάτω, καθώς η Μαίρη θέλει να επισκεφτεί τη Νανά στη Θεσσαλονίκη κι ο Στέλιος διαφωνεί. Ο Αντώνης ψάχνει τη Μάρθα στο σπίτι του Μανιά κι η Πελαγία έχει αναλάβει να βοηθάει την Ερμιόνη στην μπουτίκ. Κι ενώ ο Στέλιος το φυσάει και δεν κρυώνει που η Μαίρη τον εγκατέλειψε, ο Δημήτρης αναλαμβάνει να τον διασκεδάσει στο μπαρ «Εγώ κι Εσύ». Ο Στέλιος κουβαλάει μαζί του μια τσάντα με χρήματα της δουλειάς, την οποία ξεχνάει εκεί, γεγονός που περιπλέκει την ιστορία και τον φέρνει σε δύσκολη θέση. Την ίδια ώρα ο Άγγελος αποφασίζει να το σκάσει και να πάει στην Κρήτη.