Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

“Άσε μας ρε μαμά” Επόμενα επεισόδια: Ο Λευτέρης και η Νάντια ανακοινώνουν την αναβολή του γάμου τους

Στα επόμενα επεισόδια της σειράς “Άσε μας ρε μαμά”, θα δούμε πως ο Ζαχαρίας δίνει μια ιδέα στη Ρωξάνη για την ενίσχυση της ΑΡΜΕΚΟ προτείνοντάς της να δώσει στους υπαλλήλους ένα ποσοστό της εταιρίας για να ενδυναμώσει το ανθρώπινο προφίλ της. Δείτε τι θα γίνει στα επόμενα επεισόδια, στο athina24.gr.

Στα προηγούμενα επεισόδια είχαμε δει πως στην οικία Ταβουλαρέα τα παιδιά ξεμπροστιάζουν τη Ρωξάνη που διατηρεί κρυφά για τον εαυτό της όλες τις ανέσεις. Την παράσταση όμως κλέβει ο Θωμάς, που έχει μπουκάρει, πάντα με το Δημήτρη στο πλάι του, στον κήπο για να κάνει ερωτική εξομολόγηση.

Ο Δημήτρης καθησυχάζει τις ανησυχίες της Έλλης και ξεκινούν τις προετοιμασίες για το γάμο. Ο Ζαχαρίας δίνει μια ιδέα στη Ρωξάνη για την ενίσχυση της ΑΡΜΕΚΟ προτείνοντάς της να δώσει στους υπαλλήλους ένα ποσοστό της εταιρίας για να ενδυναμώσει το ανθρώπινο προφίλ της. Η Ρωξάνη ενθουσιάζεται, όμως ο Μενέλαος, η Κορίνα κι ο Λευτέρης έχουν διαφορετική γνώμη.

Μια νέα ιδέα πέφτει στο τραπέζι. Ένα live video που θα προωθήσει στα social media τα σπίτια βραχυχρόνιας μίσθωσης που έχει αναλάβει η ΑΡΜΕΚΟ. Ο κλήρος για την παρουσίαση του video πέφτει στη Τζοβάνα, που δεν φαίνεται να χαίρεται καθόλου μ’ αυτό. Η Νικόλ βρίσκει προσωρινά κατάλυμα στο σπίτι της Ρωξάνης, όπου ο Λευτέρης με την Νάντια ανακοινώνουν την αναβολή του γάμου τους, γεγονός που φέρνει νέα ρήξη στην οικογένεια.