Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Μαύρο Ρόδο: Η Ηγουμένη θέτει, στην Ελισάβετ τους όρους της, για να παραμείνει στην μονή

Στο 53ο επεισόδιο της σειράς “ΜΑΥΡΟ ΡΟΔΟ”, που θα προβληθεί την Δευτέρα 30/1, θα δούμε πως η Όλγα προσποιείται ότι ενδιαφέρεται για τον Λευτέρη σε μία προσπάθεια να τους τα ξαναβρεί με την Πολυξένη.

Στο προηγούμενο επεισόδιο είδαμε πως ο Γεράσιμος γυρίζει την Ελισάβετ στο μοναστήρι, αλλά εκεί υπάρχουν κι άλλοι δημοσιογράφοι. Ο Πέτρος χειρουργείται στην Πάτρα. Η Πολυξένη προσπαθεί να φέρει τον Θέμη με τα νερά της, ενώ η Αλεξία βρίσκει έναν  φάκελο που είχε αφήσει η Αγγελική ειδικά για εκείνη.

Ο Πέτρος βλέποντας την πίεση που νιώθει η Ελισάβετ από την παρουσία των δημοσιογράφων στο μοναστήρι, ψάχνει να βρει τρόπο να φύγει από το νοσοκομείο. Η Αλεξία προβληματίζεται για το αν θα πρέπει να συναντήσει τον Βίκο και να του δώσει από κοντά το γράμμα που άφησε για εκείνον  η Αγγελική. Η Όλγα προσποιείται ότι ενδιαφέρεται για τον Λευτέρη σε μία προσπάθεια να τους τα ξαναβρεί με την Πολυξένη. Η Ηγουμένη ξεκαθαρίζει στην Ελισάβετ τους όρους που πρέπει να τηρήσει για να παραμείνει στο μοναστήρι. Ο Γεράσιμος αιφνιδιάζει τον Μανόλη αποκαλύπτοντάς του ένα σκοτεινό μυστικό που κρατούσε μέσα του για πολλά χρόνια. Δείτε τι θα γίνει στα επόμενα επεισόδια, στο athina24.gr.  

Ετικέτες: