Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

«Άγριες Μέλισσες»: Ο Δούκας ζητάει απ’ την Αντιγόνη να ρίξει στάχτη στα μάτια της Μυρσίνης για τη σχέση τους

Στα επόμενα επεισόδια της σειράς “Άγριες Μέλισσες”, θα δούμε πως η Μάρω επισκέπτεται με τον Ζάχο το Λάμπρο στη φυλακή. Δείτε τι θα γίνει στα επόμενα επεισόδια, στο athina24.gr.

Στα προηγούμενα επεισόδια είχαμε δει πως ο Κωνσταντής ανακοινώνει στα αδέρφια του ότι με τη Δρόσω τα ξαναβρήκαν και ο Νικηφόρος αποφασίζει να μιλήσει με τη Ρένα. Η Σοφούλα έξαλλη με τον αδερφό της ενημερώνει τους γονείς της ενώ ο Θανασάκης ζητάει απ’ τον Μελέτη μια χάρη.

Ο Ακύλας μαθαίνει το μυστικό της Ζωής και προσπαθεί να βρει ποιος από τους Σεβαστούς είναι το τρίτο πρόσωπο. Η Μάρω επισκέπτεται με τον Ζάχο το Λάμπρο στη φυλακή. Προσπαθεί μάταια να συνεφέρει το γιο της αλλά η Ελένη τον δικαιολογεί αποκαλύπτοντας την αλήθεια.

Ο Δούκας ζητάει απ’ την Αντιγόνη να ρίξει στάχτη στα μάτια της Μυρσίνης για τη σχέση τους. Ο Τόλλιας ενημερώνει το χωριό για τη χρεωκοπία και ζητά απ’ τον Ακύλα να βρούνε μια λύση. Ο Σέργιος πάνω στο θυμό του αποκαλύπτει στον Νικηφόρο πως βοήθησε τον Λάμπρο στη φυλακή. Διαβάστε περισσότερα Spoiler για τις Άγριες Μέλισσες.