Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

ΕΛΙΦ: Η Μελέκ συνέρχεται από το κώμα όταν ακούει τη φωνή της Ελίφ

Στα επόμενα επεισόδια της ΕΛΙΦ, θα δούμε πως ο Εμιρχάν δείχνει κάθε μέρα να είναι πιο κοντά στον Τουφάν. Δείτε τι θα γίνει στα επόμενα επεισόδια, στο athina24.gr.

Στο προηγούμενο άρθρο είχαμε δει πως η Ασλί, αγνοώντας την αλήθεια, κατηγορεί την οικογένεια Χακτανίρ για την κατάσταση της Μελέκ. Στο μεταξύ, η Κιγιμέτ είναι αγχωμένη καθώς φοβάται την αντίδραση του Μαχίρ, μετά από όλα όσα έχουν συμβεί…

Ο Κερέμ τηλεφωνεί στην Ασλί και ρωτά αν η Ελίφ είναι στο νοσοκομείο, οπότε ο Μαχίρ και η Ασλί μαθαίνουν ότι η Ελίφ αγνοείται. Η Ασλί είναι πολύ θυμωμένη με τον Κερέμ και τον κατηγορεί για την κατάσταση της Μελέκ αλλά και της Ελίφ. Ευτυχώς η Ελίφ τηλεφωνεί στον Μαχίρ και εκείνος την πηγαίνει στο νοσοκομείο. Εν τω μεταξύ, ο Κερέμ βρίσκεται στο νοσοκομείο και δεν μπορεί να καταλάβει για ποιο λόγο ο Μαχίρ είναι στο νοσοκομείο. Η Ασλί επινοεί ένα ψέμα και σώζει τον Μαχίρ από αυτή την περίεργη κατάσταση.

Η Ελίφ καταφέρνει να μπει στο δωμάτιο της Μελέκ και μιλώντας με αγάπη στη μητέρα της, γίνεται το θαύμα και η Μελέκ συνέρχεται από το κώμα. Αν και λίγο μετά η Ελίφ απομακρύνεται από το δωμάτιο της Μελέκ, είναι πολύ χαρούμενη. Επίσης όλοι είναι χαρούμενοι αλλά από την άλλη, ο Μαχίρ και ο Κερέμ κατηγορούν τον εαυτό τους για ό,τι έχει συμβεί στη Μελέκ. Για κάποιο λόγο, ο Εμιρχάν πηγαίνει στο κατάστημα του Tουφάν.

Ο Tουφάν έχει γρίπη, αλλά μεγαλοποιεί την ασθένειά του και ο Εμιρχάν τον λυπάται και προσπαθεί να τον βοηθήσει. Ο Εμιρχάν δείχνει κάθε μέρα να είναι πιο κοντά στον Τουφάν. Ο Τουφάν είναι πολύ ευχαριστημένος με αυτή την εξέλιξη… Διαβάστε όλες τις εξελίξεις για την Ελίφ