Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Φτερωτός θεός: Ανατρεπτικές οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια

Στα επόμενα επεισόδια της σειράς Φτερωτός θεός θα δούμε πως η κυρία Χιουμά θα μάθει πως ο πρώην σύζυγός της, ο κ. Αζίζ, αλλά και ο θαλασσοδαρμένος γιος της, ο Τζαν, είναι μαζί στο κτήμα της Σανέμ και θα επιμείνει να πάει να τους δει.

Αντί γι αυτή, καταφτάνουν τελικά οι γονείς της Σανέμ. Είναι ακόμα έξαλλοι με τον Τζαν για το κακό που πιστεύουν πως έκανε στην κόρη τους και του ζητούν να μείνει μακριά της. Αφού η κυρία Χιουμά δεν μπορεί να πάει εκεί και να αναστατώσει τους πάντες, στέλνει το υποχείριό της, τον Γιήτ. Όμως τίποτα απ’ όλα αυτά δεν έχει πια σημασία: για τη Σανέμ υπάρχει μόνο ο Τζαν και ο πόνος που της προκάλεσε, τον οποίο φροντίζει να του υπενθυμίζει σε κάθε ευκαιρία.

Ο Γιήτ προσπαθεί να κάνει τη Σανέμ να ξεχάσει τον Τζαν και να αφοσιωθεί στην καριέρα της. Τα πραγματικά του κίνητρα είναι βέβαια άλλα, και αν η Σανέμ ήξερε την αλήθεια που της κρύβει τόσο καιρό υπό την καθοδήγηση της κυρίας Χιουμά, θα τον είχε διώξει από κοντά της. Εν τω μεταξύ, ο κύριος Αζίζ, που ψάχνει για δικό του σπίτι στην περιοχή, δέχεται να συναντηθεί με την ιδιοκτήτρια του κτήματος της Σανέμ, για να του δείξει κάποιο ακίνητο που ίσως τον ενδιαφέρει. Όμως προς μεγάλη του έκπληξη διαπιστώνει πως η ιδιοκτήτρια είναι μια παλιά του γνωριμία, η κυρία Μιχριμπάν. Ο Τζαν δεν αντέχει άλλο να βλέπει τη Σανέμ θυμωμένη μαζί του και αποφασίζει να ξαναφύγει το συντομότερο.

Ο κύριος Αζίζ είναι αποφασισμένος να βοηθήσει και την ομάδα της Υπέροχης Ιδέας να ξαναστήσει την εταιρία, και τον γιο του να τα ξαναβρεί με τη μεγάλη του αγάπη. Εν τω μεταξύ, ο Τζαν, που ήταν έτοιμος να φύγει και πάλι, θα αναγκαστεί να μείνει λίγο ακόμα στην περιοχή γιατί το σκάφος του έχει υποστεί βλάβη. Η Σανέμ χαίρεται κρυφά γι’ αυτό, αλλά δεν τολμά να αφήσει την καρδιά της να ελπίσει ξανά. Ο κύριος Αζίζ, με σύμμαχο την κυρία Μιχριμπάν, θα επέμβει για να αλλάξει την κατάσταση.

Η Σανέμ προσπαθεί να αφοσιωθεί στη συγγραφή, όμως με τον Τζαν τόσο κοντά της δεν μπορεί ούτε να συγκεντρωθεί ούτε να σταματήσει να θυμάται τις όμορφες στιγμές που πέρασαν μαζί. Η ομάδα της Υπέροχης Ιδέας αναζητά απεγνωσμένα έστω και έναν πελάτη για να μπορέσει να κάνει μια νέα αρχή. Ο κύριος Αζίζ θα δώσει την καλύτερη λύση, που και θα δώσει ώθηση στην εταιρία και θα φέρει κοντά τον Τζαν και τη Σανέμ. Εν τω μεταξύ, ο Τζαν καταστρώνει ένα σχέδιο για να αποδείξει την αθωότητά του και ταυτόχρονα την ενοχή του Γιήτ και γι’ αυτό θα χρειαστεί τη βοήθεια του Εμρέ.

Ο κύριος Αζίζ κάνει μια αιφνιδιαστική επίσκεψη στην πρώην σύζυγό του και την προειδοποιεί να πάψει να ανακατεύεται στη ζωή των παιδιών της. Ο Τζαν και η Σανέμ έρχονται όλο και πιο κοντά, αλλά ακόμα δεν μπορούν να σταματήσουν να κατηγορούν ο ένας τον άλλο για όσα έγιναν. Στην κυρία Μεβκιμπέ μπαίνει η ιδέα πως ο Εμρέ απατά την κόρη της, κι έτσι αποφασίζει να τον κατασκοπεύσει για να ανακαλύψει την αλήθεια.