Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Ο Παράδεισος των κυριών: Η Μιράντα επιχειρεί να προσεγγίσει ξανά την Ματούλα

Στο 44ο επεισόδιο της σειράς “Ο Παράδεισος των κυρίων”, που θα προβληθεί τη Πέμπτη 1/12, θα δούμε πως ο Άγης επαναπροσδιορίζει τη σχέση του με τη Γεωργία και η οικογένεια Μπουραντά σοκάρεται στο άκουσμα αυτού του νέου. Δείτε τι θα γίνει στα επόμενα επεισόδια, στο athina24.gr.

Στο προηγούμενο επεισόδιο είδαμε πως η Αμαλία βάζοντας στην άκρη τον θυμό της, για την αντίδραση του Ντίνου στο νέο της εγκυμοσύνης, πηγαίνει να τον βρει. Εκεί όμως, έρχεται αντιμέτωπη με μια εικόνα που τη σοκάρει.

Η επίσκεψη της Αμαλίας στην Όλγα γεννά ερωτηματικά στον Πάρη ο οποίος δείχνει πως εμπιστεύεται τον Μεμά ολοένα και περισσότερο. Ο Άγης επαναπροσδιορίζει τη σχέση του με τη Γεωργία και η οικογένεια Μπουραντά σοκάρεται στο άκουσμα αυτού του νέου. Η Μιράντα επιχειρεί να προσεγγίσει ξανά την Ματούλα ενώ ο Ντίνος μετά το χωρισμό του από την Αμαλία δείχνει να αλλάζει στάση απέναντι στους οικείους του. Η εμφάνιση του Ζήση επιφυλάσσει νέα έκπληξη στον Αποστόλη την ώρα που οι εξελίξεις κάνουν τη Βικτώρια να νιώθει εκτεθειμένη σε μεγάλους κινδύνους. Ποια είναι η απρόσμενη συνάντηση που περιμένει τη Μιράντα;