Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Μαύρο Ρόδο: Η Κασσιανή κάνει τα αδύνατα, δυνατά να υποστηρίξει το σχέδιο του Μπόγρη

Στο 29ο επεισόδιο της σειράς “Μαύρο Ρόδο”, που θα προβληθεί την Δευτέρα 28/11, θα δούμε πως η Πολυξένη αναστατώνεται όταν μαθαίνει ότι ο Λευτέρης θέλει να την ακολουθήσει στο ταξίδι της στην Αθήνα. Δείτε τι θα γίνει στα επόμενα επεισόδια, στο athina24.gr.

Στο προηγούμενο επεισόδιο είδαμε πως η Όλγα αποκαλύπτει λεπτομέρειες στην Ελισάβετ για το στοίχημα του Πέτρου. Ποιος άλλος θα μάθει για το στοίχημα; Ο Πέτρος αντιδρά με την τροπή που πήραν τα πράγματα.

Ο Θέμης απειλεί την Κύρα μέσα στο ίδιο της το σπίτι, κρούοντας της το καμπανάκι του κινδύνου σε σχέση με τον Βίκο. Ο Βίκος κάνει έκπληξη στην Αγγελική. Ο Πέτρος και ο Φραγκίσκος έρχονται σε οριστική ρήξη. Ο Σαράντος πείθει τελικά τον Μπόγρη και, ένα νέο στοιχείο σε σχέση με το παρελθόν του Στέλιου Διακοσάββα, έρχεται στο φως. Ο Πέτρος για ακόμα μια φορά εισβάλλει στο μοναστήρι δημιουργώντας προβλήματα. Η Κασσιανή κάνει τα αδύνατα, δυνατά και βρίσκει συμμάχους για να υποστηρίξει το σχέδιο του Μπόγρη και να σταθεί απέναντι στην Ηγουμένη. Η Πολυξένη αναστατώνεται όταν μαθαίνει ότι ο Λευτέρης θέλει να την ακολουθήσει στο ταξίδι της στην Αθήνα. Για ακόμα μία φορά θα καταφέρει να τον πείσει να μην την ακολουθήσει. Η Γιάννα με τον Σταυρίνο αποφασίζουν να βρεθούν κρυφά μετά από χρόνια στο γνωστό σημείο. Όμως, αυτή τους η συνάντηση, δεν θα μείνει μεταξύ τους.

Ετικέτες: