Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Χαιρέτα μου τον πλάτανο: Τα αποτελέσματα των ιατρικών εξετάσεων της Κατερίνας δεν είναι καλά

Στο επόμενο επεισόδιο, το 64ο, της σειράς “Χαιρέτα μου τον πλάτανο” που θα προβληθεί την Πέμπτη 1/12, θα δούμε πως ο Χαραλάμπης, που έχει κουραστεί στο κοινόβιο, ζητάει τη συμβουλή της Βαλέριας, η οποία ζει το δράμα της με τον παπά και δεν μιλιέται.Δείτε περισσότερα spoilers στο athina24.gr. 

Στο προηγούμενο επεισόδιο είδαμε πως η Φιλιώ, η Σύλβια και η Καλλιόπη συσπειρώνονται με σκοπό να στριμώξουν τη Βαλέρια και να μάθουν κάτι από το ένοχο παρελθόν της, για να την εκβιάσουν και να τη διώξουν μια για πάντα από το χωριό.

Η προεκλογική περίοδος έχει φουντώσει στο όμορφο χωριό μας και οι υποψήφιοι, όπως και οι υποστηρικτές τους, βρίσκονται σ’ αναμμένα κάρβουνα. Στη χειρότερη μοίρα απ’ όλους βρίσκεται ο Σίμος, ο οποίος έχει αγανακτήσει χωρίς μπίρα και χωρίς Τούλα. Την ίδια ώρα, ο Χαραλάμπης, που έχει κουραστεί στο κοινόβιο, ζητάει τη συμβουλή της Βαλέριας, η οποία ζει το δράμα της με τον παπά και δεν μιλιέται.

Τα αποτελέσματα των εξετάσεων της Κατερίνας μόνο καλά δεν είναι και η γιατρέσσα μας είναι σε πολύ δύσκολη θέση. Σε δύσκολη θέση είναι και ο Τίμος Μαργκαρί όμως, ο οποίος δεν αναγνωρίζει πια τον εαυτό του και αποφασίζει να αλλάξει γραμμή πλεύσης και να ακυρώσει την υποψηφιότητά του. Η Αγγέλα, πάλι, έχει αποφασίσει να ζητήσει τη βοήθεια του Ανδρέου, αλλά μια ανάμνηση από το παρελθόν θα την ταρακουνήσει και θα τη βάλει σε υποψίες.