Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Άγρια Γη: Ο Αντώνης δέχεται να κάνει εξετάσεις και το αποτέλεσμα τον εκπλήσσει

Στο 54ο επεισόδιο, της σειράς “Αγρια γη” που θα προβληθεί την Πέμπτη 1/12, θα δούμε πως ο Άρης προσπαθεί να παγιδεύσει την Όλγα να πάει στο τμήμα και να ομολογήσει για το τι συνέβη με τον Στάμου.Δείτε τι θα γίνει στα επόμενα επεισόδια, στο athina24.gr. 

Στο προηγούμενο επεισόδιο είδαμε πως η Ελπίδα νιώθει ανάμεικτα συναισθήματα και ανησυχεί για την πορεία της υγείας του Στάμου. Θα ταραχτεί όμως ακόμη περισσότερο, όταν θα μάθει πως ο Άρης ήξερε τις κινήσεις και τους σκοπούς της μητέρας της για τον Στάμου και την άφησε στο σκοτάδι.

Η Ελπίδα λέει στον Άρη ότι δεν τον εμπιστεύεται πια μετά τα τελευταία γεγονότα με την Όλγα. Παράλληλα, ο Χρήστος πλησιάζει τη Μυρτώ με ερωτική διάθεση που την αναγκάζει να αντιδράσει. Ο Άρης προσπαθεί να παγιδεύσει την Όλγα να πάει στο τμήμα και να ομολογήσει για το τι συνέβη με τον Στάμου. Ο Αντώνης δέχεται να κάνει εξετάσεις και το αποτέλεσμα τον εκπλήσσει. Η Ελπίδα κρατάει υπόλογη την Όλγα για την κατάσταση του Στάμου και το ότι δεν θέλει να τον δει να συνέρχεται.

Η Άννα εξομολογείται στον Μάνο ότι δεν τα πάνε καλά με τον Αλέξη, με αποτέλεσμα οι δυο τους να έρθουν πιο κοντά. Ο Στέφανος λέει στην Ελπίδα πως υπάρχει σοβαρή πιθανότητα να ξαναπερπατήσει ο Κωστής αν πάνε στη Βοστώνη, με απώτερο σκοπό να την κερδίσει πίσω. Η Όλγα βλέπει στην τηλεόραση για την εξαφάνιση της Μυρτώς και τα χάνει. Ο Στάμου συνέρχεται και βλέπει την Ελπίδα που τον έχει επισκεφθεί. Εκείνη του λέει ότι θέλει να κάνουν μια νέα αρχή ως πατέρας και κόρη.

 

Ετικέτες: