Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

«Αυτή η νύχτα μένει»: Η Εύη συνεχίζει να σκαλίζει το παρελθόν της Μαρίνας εξοργίζοντας τη Φωτεινή

Στο 21ο επεισόδιο της σειράς «Αυτή η νύχτα μένει», που θα προβληθεί την Τετάρτη 30/11, θα δούμε πως ο Στέλιος γνωρίζοντας πια την εμπλοκή του γιου του προσπαθεί να τον αποφύγει, ενώ ο Μίλτος παίρνει μια δραματική απόφαση για τη ζωή του. Δείτε περισσότερα spoilers.

Στο προηγούμενο επεισόδιο είδαμε πως ο Στέλιος  ψάχνει να βρει τον Χρήστο για να του ανακοινώσει τη σύλληψη, ενώ  ο Γιώργης φέρνει τον Μίλτο στο σπίτι του και περιποιείται τις πληγές του. Το κουβάρι που τους δένει όλους μένει να ξετυλιχτεί…

Μετά τη σύλληψη του Στρατή το κλίμα στο μαγαζί είναι βαρύ. Η Διαμάντω αποφασίζει να αναλάβει τα ηνία για χάρη του, ενώ η αποκάλυψη για τον γιο της κλονίζει τη Νίτσα. Στο μεταξύ ο Σταύρος προσπαθεί να προσεγγίσει τη Ζέτα. Ο Χρήστος από την άλλη νιώθει για πρώτη φορά τη νίκη να πλησιάζει και δεν μπορεί να κρατηθεί μακριά. Ο Στέλιος γνωρίζοντας πια την εμπλοκή του γιου του προσπαθεί να τον αποφύγει, ενώ ο Μίλτος παίρνει μια δραματική απόφαση για τη ζωή του. Παράλληλα η Εύη συνεχίζει να σκαλίζει το παρελθόν της Μαρίνας εξοργίζοντας τη Φωτεινή. Καθώς οι άνθρωποι του μαγαζιού αποφασίζουν να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους, ο Χρήστος μαθαίνει την αλήθεια, ενώ η ασφυκτική πίεση του Αλέξανδρου σπάει το Στρατή και τον οδηγεί σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση για τη Μαρίνα.