Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Παγιδευμένοι: Η Άννα κρύβει από την οικογένειά της την αλήθεια

Στα επόμενα επεισόδια της σειράς “Παγιδευμένοι” θα δούμε πως η κατάσταση του Θοδωρή είναι δραματική.  Δείτε τι θα γίνει στα επόμενα επεισόδια, στο athina24.gr.

Η οικογένεια Ροδίτη θρηνεί για τον άδικο χαμό της Μυρτώς. Η Ειρήνη βρίσκεται ακόμα σε άρνηση. Θα αντέξει να αντιμετωπίσει την αλήθεια για τη δολοφονία της κόρης της; Η κατάσταση του Θοδωρή αναγκάζει την Άννα και τον Δημήτρη να ριχτούν στον αγώνα για να βρουν την αλήθεια και τον πραγματικό δολοφόνο, με ακόμα περισσότερο πάθος. Απέναντί τους είναι ο Σταύρος, ο οποίος θα επιστρατεύσει όλα τα μέσα για να τους ξεσκεπάσει ώστε να μάθουν όλοι την ανάμειξή τους στις έρευνες.

Οι αποκαλύψεις του θα αποβούν καταστροφικές για την Άννα, καθώς θέλει να κρύψει από την οικογένειά της, και ιδίως από τον Κοσμά, ότι αυτή είναι η δικηγόρος του υπόπτου για τη δολοφονία της αδερφής της. Καθώς το μυστήριο της κρυφής ζωής της Μυρτώς ξετυλίγεται, οι υποψίες στρέφονται στον μυστικό εραστή της. Τα στοιχεία, όμως, είναι ελλιπή. Θα μπορέσουν να αποδείξουν την ενοχή του; Δείτε περισσότερες εξελίξεις για τους Παγιδευμένους!

Ετικέτες: