Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Ο Παράδεισος των κυρίων [Sneak Preview]: Θα πετύχει το σχέδιο της Βικτώριας να παγιδέψει τον Ντίνο για το φόνο;

Στα επόμενα επεισόδια της σειράς “Ο Παράδεισος των κυρίων” θα δούμε πως η Πιπίτσα πιάνει τον Μάρκο να παρηγορεί τη Μιράντα και τον φέρνει σε πολύ δύσκολη θέση με την αντίδρασή της. Δείτε τι θα γίνει στα επόμενα επεισόδια, στο athina24.gr.

Στο προηγούμενο άρθρο είχαμε δει πως ο Ντίνος θα βρει στο σπίτι του Αριστείδη σημειωμένο πάνω σε ένα χαρτί το όνομα του Αποστόλη Βασιλείου και θα μπει σε υποψίες. Οι υποψίες αυτές θα γίνουν πιο έντονες με την παρουσία του Αποστόλη στην κηδεία του Αριστείδη. 

Το νέο ότι ο Αριστείδης ήταν υιοθετημένος σοκάρει τον Ντίνο, όμως δείχνει αποφασισμένος να βρει εκείνος τους αληθινούς του γονείς, παρά τις προειδοποιήσεις του Βύρωνα, του δικηγόρου του Αριστείδη, πως θα έχει την ίδια κατάληξη μ’ αυτόν.

Ο Άγης παίρνει το γράμμα που προοριζόταν για τον Ντίνο και εκβιάζει την Πολυξένη για να μην το δώσει στον πατέρα του. Στον Παράδεισο ο Ντίνος προσπαθεί να εντοπίσει την Ντέπυ, η οποία έχει φύγει απ’ το ξενοδοχείο όπου έμενε. Η Πιπίτσα πιάνει τον Μάρκο να παρηγορεί τη Μιράντα και τον φέρνει σε πολύ δύσκολη θέση με την αντίδρασή της.

Ο αστυνόμος Θανάσης Χρηστίδης βάζει σε εφαρμογή το σχέδιο της Βικτωρίας να παγιδεύσουν τον Ντίνο για τον φόνο του Αριστείδη. Θα καταφέρει να παρασύρει και τον συνεργάτη του, τον Σωτήρη στο σχέδιό αυτό;

Τι θα δούμε απόψε: