Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Γλυκάνισος: Σοκ για τον Νικήτα, καθώς ψαρεύει ένα… πτώμα !!

Στα επόμενα επεισόδια του Γλυκάνισου, θα δούμε πως ο Ευστρατίου καλεί τον Θανάση για κατ’ ιδίαν συζήτηση και του λέει ότι αν ξαναπάει για έρευνες, παρακούοντας τις εντολές του, θα τον μεταθέσει στην τροχαία. Δείτε τι θα γίνει στα επόμενα επεισόδια, στο athina24.gr.

Στο προηγούμενο άρθρο είδαμε πως η επίθεση στον Άγγελο εγείρει συναγερμό μεταξύ των φίλων του, ενώ στην Αθήνα, ο Αντρέας δίνει τη δικογραφία για το ναυάγιο στην Ελεάνα και συζητούν για τους πληρωμένους ψευδομάρτυρες εναντίον του Στρατή. Τα πράγματα δυσκολεύουν όμως για τη Ραζάν όταν επιστρέφει το βράδυ στο κατάλυμα. 

Σοκ περιμένει τον Νικήτα, καθώς ψαρεύει ένα… πτώμα. Στο αρχοντικό Δεμίρη, ο Στρατής μιλάει με την Ερμιόνη για το «ραβασάκι» και επιμένει ότι ήταν απλά ευχαριστήριο. Κι ενώ ο Άγγελος και η Μαργαρίτα βρίσκονται στο τμήμα για αναγνώριση του νεκρού, το διαβατήριο που βρέθηκε πάνω στον νεκρό, αποδεικνύεται ότι είναι του πρόσφυγα Αμπντούλ.

Τίποτα δεν σταματάει τον Μενέλαο, που επισκέπτεται αποφασισμένος τον Φίλιππο, δείχνοντας φωτογραφίες του Έκτορα να χαριεντίζεται με άλλη γυναίκα. Και όσο συμβαίνουν όλα αυτά, ο Ευστρατίου καλεί τον Θανάση για κατ’ ιδίαν συζήτηση και του λέει ότι αν ξαναπάει για έρευνες, παρακούοντας τις εντολές του, θα τον μεταθέσει στην τροχαία.

Παράλληλα, ο Στρατής περιμένει μάταια τη Ραζάν, ενώ κάποιοι είναι αποφασισμένοι να κλείσουν τα στόματα των δολοφόνων του Αμπντούλ, μαχαιρώνοντάς τους. Μάθετε τα πάντα για τη σειρά εδώ!

Ετικέτες: