Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Χαιρέτα μου τον πλάτανο: Η Σύλβια αποφασίζει να αναλάβει δράση

Στο επόμενο επεισόδιο, που θα προβληθεί την Τρίτη 27/9, θα δούμε πως ο Θοδωρής κάνει οντισιόν, για να βρει τραγουδίστρια και να αντικαταστήσει την Αγγέλα…

Ο Πετράν τρέχει και δεν φτάνει να βρει το σωστό αβγό, μιας και ο Εγκέφαλος τον στριμώχνει όλο και περισσότερο, ενώ η Σύλβια αποφασίζει να μην κάτσει άλλο με σταυρωμένα τα χέρια και στρέφεται ενάντια στους Πλατανιώτες, με τη βοήθεια της Καλλιόπης.

Η Κατερίνα με τον Παναγή ψάχνουν υλικά για την ανακαίνιση, ενώ ο Κανέλλος με τον Τζώρτζη ψάχνουν τρόπο να ξεπεράσουν τη Χρύσα και περνάνε παρέα τα πέντε στάδια του πένθους. Ο Θοδωρής κάνει οντισιόν, για να βρει τραγουδίστρια και να αντικαταστήσει την Αγγέλα, ενώ η Βαλέρια το παίζει μετανιωμένη στον παπά, για να δικαιολογήσει την παρουσία της στον Πλάτανο. Θα βρουν τρόπο οι τρεις… καμπαλέρος του Πλατάνου να διώξουν τους κοινοβιακούς; Τι «δώρο» θα στείλει ο Εγκέφαλος στον Πετράν και τι υποψιάζεται.

Στο προηγούμενο επεισόδιο είδαμε πως ο Παναγής τσακώνεται άσχημα με τον Σίμο, που αποφασίζει να κόψει φιλία, την ώρα που η Κατερίνα υπόσχεται να στηρίξει τη Χρύσα και να κρατήσει το μυστικό της εγκυμοσύνης της, για όσο χρειαστεί. Η Φιλιώ δίνει τελεσίγραφο στον Ηλία πως, αν συνεχίσει να καταστρώνει ύπουλα σχέδια, θα έχουν κακά ξεμπερδέματα, την ίδια ώρα όμως η Μάρμω, που έχει βαρεθεί να δίνει τελεσίγραφα, αποφασίζει να ξεκινήσει πόλεμο με τους Πλατανιώτες.