Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

“Άσε μας ρε μαμά”: Τι θα δούμε στα τελευταία επεισόδια [vid]

Ενώ η Ρωξάνη και ο Δημήτρης προσπαθούν να συνετίσουν τον Θωμά σε σχέση με την Βούλα, η Αλίκη παίρνει την απόφαση να του δώσει το διαζύγιο συναινετικά αλλά μόνο υπό έναν όρο: να κάνει πρώτα την διαθήκη του!

Στο μεταξύ, ο Μπάμπης κάνει πρόταση στην Έλλη να κάνουν λευκό γάμο για να την βοηθήσει στην διαδικασία της υιοθεσίας και ο Βασίλης με την βοήθεια της Νικόλ διαβάζει πυρετωδώς γιατί δίνει τα τελευταία του μαθήματα για να πάρει επιτέλους πτυχίο…

Και μέσα σε όλα αυτά, η Όλγα ψάχνει νυφικό, αλλά επειδή το γούστο της δεν την βοηθάει, αποφασίζουν να την βοηθήσουν η Ρωξάνη, η Τζοβάνα, η Κορίνα και η Έλλη, ενώ ο Σωτήρης μιλάει κρυφά με μια δισκογραφική ως μάνατζερ της μέλλουσας γυναίκας του, γιατί το βίντεό της στο διαδίκτυο έχει κάνει πραγματική θραύση!

Η μέρα του γάμου της Όλγας με τον Σωτήρη έφτασε! Όλοι είναι καλεσμένοι στο γάμο της χρονιάς και από λάθος και η σύντροφος του Θωμά! Πως θα αντιμετωπίσει η οικογένεια Ταβουλαρέα την παρουσία της Λερναίας Ύδρας στο γάμο; Και η Αλίκη όμως δε θα μείνει άπραγη. Με τη βοήθεια της Δανάης, βρίσκει κι εκείνη έναν παρτενέρ έκπληξη για να τη σπάσει στον Θωμά.

Ενώ η Κορίνα βρίσκεται στο μαιευτήριο με την Ρωξάνη και τον Μάθιου να τρελαίνονται από την αγωνία, η Έλλη δέχεται ένα τηλεφώνημα από το γραφείο υιοθεσιών… Και οι εξελίξεις τρέχουν ακόμα περισσότερο, καθώς η Ρωξάνη δέχεται μια επαγγελματική πρόταση από τηλεοπτικό κανάλι, στην οποία θέλει να συμπεριλάβει και την Γεσθημανή, ο Βασίλης παίρνει επιτέλους το πτυχίο του και ο Σωτήρης κλείνει ραντεβού στην Όλγα με μια δισκογραφική για να κάνει ντουέτο με τον Χρήστο Χολίδη!

Κι ενώ ο Άρης και η Δανάη ετοιμάζονται για την Αμερική, ο Θωμάς με την Αλίκη πρέπει επιτέλους να αποφασίσουν πώς θα πορευτούν μεταξύ τους από εδώ και πέρα…Και μέσα σε όλα αυτά, ο Δημήτρης θα ζητήσει την βοήθεια του Μενέλαου για ένα «σχέδιο» που έχει σε σχέση με την Ρωξάνη… Φαίνεται πως τελικά έχει έρθει η στιγμή για όλους να πάρουν τις αποφάσεις τους! Θα ζήσουν άραγε αυτοί καλά κι εμείς καλύτερα;…

Δείτε το trailer:

Ετικέτες: