Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Χαιρέτα μου τον πλάτανο: Ο Πετράν και η Αγγέλα ετοιμάζονται να κλέψουν το Φαμπερζέ

Στο επόμενο επεισόδιο, το 127ο, της σειράς “Χαιρέτα μου τον πλάτανο” που θα προβληθεί την Τρίτη 7/3, θα δούμε πως Ο Παναγής με τον Σίμο προσπαθούν να μάθουν περισσότερα για τον Άγγελο  και καταφέρνουν να βγάλουν λαβράκι…

Στο προηγούμενο επεισόδιο είδαμε πως  ο Σίμος ακούει τυχαία τις εξομολογήσεις της Αγγέλας στη Μάρμω και ανάβει φωτιές στον Πετράν, αλλά φωτιές έχει ανάψει και ο Εγκέφαλος στη Βαλέρια και τον παπά, αφού ούτε το Φαμπερζέ θέλει να τους δώσει ούτε να φύγουν από το σπίτι του τους αφήνει.

Το σχέδιο του Ηλία και της Σύλβιας στέφεται με απόλυτη… αποτυχία, αφού ο Σώτος δε μπαίνει καν στη διαδικασία να υποψιαστεί πως μπορεί να συμβαίνει κάτι ερωτικό μεταξύ τους. Ο Τζώρτζης φέρνει τη Μαριλού πίσω στον Πλάτανο και, έξαλλος, την αναγκάζει να του πει όλη την αλήθεια. Ο Παναγής με τον Σίμο προσπαθούν να μάθουν περισσότερα για τον Άγγελο (Γιώργος Φλωράτος) και καταφέρνουν να βγάλουν λαβράκι, την ώρα που ο Εγκέφαλος προσπαθεί να βάλει φιτιλιές στη Βαλέρια, που είναι έτοιμη να ξανακυλήσει σε… παλιές κακές συνήθειες.

Ο Κανέλλος, πάλι, προσπαθεί να βρει ποιος έκλεψε το όπλο του και φοβάται πως θα έχει άσχημα ξεμπερδέματα. Κι ενώ ο Πετράν και η Αγγέλα ετοιμάζονται να κλέψουν το Φαμπερζέ, συνειδητοποιούν πως δεν θα χρειαστεί, αφού ο Εγκέφαλος το θεωρεί καταραμένο και θέλει να το ξεφορτωθεί. Δείτε περισσότερα spoilers στο athina24.gr.