Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

ΣΑΣΜΟΣ [SNEAK PREVIEW]: Το σχέδιο της Καλλιόπης και του Μαθιού ανατρέπεται την τελευταία στιγμή

Στα επόμενα επεισόδια του Σασμού, θα δούμε πως ο Αντώνης και η Μαρίνα, μετά από τα γεγονότα που τους απομάκρυναν, έρχονται λίγο πιο κοντά. Δείτε τι θα γίνει στα επόμενα επεισόδια, στο athina24.gr.

Στο προηγούμενο άρθρο είδαμε πως η Καλλιόπη από την άλλη παλεύοντας λυσσασμένα να σώσει τον Αστέρη από τη φυλακή εκθέτει τον Μαθιό σε θανάσιμο κίνδυνο. Εκείνος αποφασισμένος συναντά τη Βασιλική για μια τελευταία φορά… Θα πετύχει το σχέδιο των Σταματάκηδων για την απόδραση του Αστέρη;

Η στιγμή για τη μεταγωγή του Αστέρη στις φυλακές του Ηρακλείου έχει φτάσει. Η ενέδρα από την Καλλιόπη και τον Μαθιό έχει στηθεί. Μια ξαφνική απόφαση του αστυνόμου όμως θα ανατρέψει τα πάντα. Η Καλλιόπη μανιασμένη προσπαθεί να ανακαλύψει ποιος είναι εκείνος που ευθύνεται για αυτή την ανατροπή. Η Αργυρώ παλεύει με τον πόνο και τον θυμό της, ενώ η Θοδώρα μην αντέχοντας άλλο την περιφρόνηση του Γιώργη παίρνει μια απόφαση που θα φέρει τους γονείς της προ εκπλήξεως.

Αντώνης και Μαρίνα, μετά από τα γεγονότα που τους απομάκρυναν, έρχονται λίγο πιο κοντά. Ο Αστέρης στη φυλακή έχει μία πρώτη επαφή με κάποιον περίεργο συγκρατούμενο. Πώς θα καταφέρει να βρει τις ισορροπίες στην καινούρια του πλέον ζωή; Δείτε περισσότερες εξελίξεις για τον Σασμό.

Δείτε το sneak preview εδώ (1):

Δείτε το sneak preview εδώ (2):