Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Η Γη της Ελιάς: Ο Στάθης ταράζεται με τα νέα για την υγεία της Βασιλικής

Στα επόμενα επεισόδια της Γης της Ελιάς, θα δούμε πως η Βασιλική δέχεται επίσκεψη από τη Μυρτάλη και την Άννα, και μαθαίνει τα νέα της οικογένειάς της. Δείτε τι θα γίνει στα επόμενα επεισόδια, στο athina24.gr.

Στο προηγούμενο άρθρο είχαμε δει πως ο Μάνος αρχίζει να μαλακώνει απέναντι στην Αντιγόνη. Ο Πότης μαθαίνει ότι το ασθενοφόρο πήγε στο νοσοκομείο τη Βασιλική και το λέει στον Στάθη.

Ο Στάθης ταράζεται με τα νέα για την υγεία της Βασιλικής και πιέζει τον Πότη να μάθει όσα περισσότερα μπορεί. Ο Πότης τον διαβεβαιώνει πως η Βασιλική γύρισε στο σπίτι κι εκείνος με τη σειρά του ενημερώνει την Αρετή και τον Στέφανο. Η ημέρα του Εφετείου πλησιάζει κι ο Λυκούργος ενημερώνει τη Μυρτάλη. Ανησυχία επικρατεί στο «στρατόπεδο» του Ισίδωρου και του Μάνου για την έκβαση του αποτελέσματος.

Ο Κουράκος ζητά από τον Ιάκωβο να κόψει τα πολλά πάρε -δώσε με τον Στάθη, αλλά εκείνος του ξεκαθαρίζει πως δεν έχει να φοβάται τίποτα. Παράλληλα, ο Ισίδωρος πιέζει την Ιουλία να κάνει παιδί. Την ίδια ακριβώς επιθυμία εκφράζει κι ο Μάνος στη Μαρίνα, αλλά εκείνη δεν θεωρεί πως χρονική στιγμή είναι κατάλληλη για μια εγκυμοσύνη. Ο Αλέξης παίρνει τη φαρμακευτική του αγωγή για να απαλλαγεί από τις φαντασιώσεις του, αλλά η Μαργαρίτα γίνεται μάρτυρας μιας ακόμα έκρηξής του.

Η Βασιλική δέχεται επίσκεψη από τη Μυρτάλη και την Άννα, και μαθαίνει τα νέα της οικογένειάς της. Η Ιουλία συμμετέχει ενεργά στη διοίκηση του ελαιοτριβείου, γεγονός που τη φέρνει αντιμέτωπη με τον Στάθη, όταν αυτός πάει εκεί για να κάνει μια επαγγελματική πρόταση. Διαβάστε περισσότερα για τη Γη της Ελιάς