Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Σασμός: Η Άσπα εναντιώνεται στην απόφαση της Αργυρώς

Στο επόμενο επεισόδιο του Σασμού, το 43ο που θα προβληθεί την Τετάρτη 30/11, θα δούμε πως η Αιμιλία καταλήγει να περάσει τα γενέθλια της με τον Παύλο και ξυπνούν οι αναμνήσεις, σπάζοντας τον πάγο μεταξύ τους. Δείτε τι θα γίνει στα επόμενα επεισόδια, στο athina24.gr.

Στο προηγούμενο άρθρο είδαμε πως ο Νικηφόρος προσπαθεί να παλέψει τα αισθήματά του για τη Νάντια, ο Μανόλης έχει ήδη αρχίσει να μπλέκεται στα δίχτυα του Ευθύμη. Βρίσκει ένα στοιχείο που φέρνει σε δύσκολη θέση τον Λευτέρη, ο οποίος αποφασίζει να κάνει το μεγάλο βήμα για χάρη της Θοδώρας.

Η Αργυρώ αμφιταλαντεύεται για το αν θα πουλήσει τα κτήματα στον Αστέρη, με τη Μαρίνα και την γιαγιά να την συμβουλεύουν να το κάνει. Όταν όμως η Άσπα μαθαίνει τις προθέσεις της αποφασίζει να δράσει. Παράλληλα ο Νικηφόρος χωρίζει με την Τζένη, αλλά δεν είναι τόσο αυτό που τον απασχολεί όσο το πότε θα μπει σε εφαρμογή το σκοτεινό σχέδιο της Καλλιόπης για τα κτήματα.  Την ίδια στιγμή, η Αιμιλία καταλήγει να περάσει τα γενέθλια της με τον Παύλο και ξυπνούν οι αναμνήσεις, σπάζοντας τον πάγο μεταξύ τους. Ο Μαθιός βλέπει τη Βασιλική να κουβεντιάζει με τον Ευθύμη και αποφασίζει να τον επισκεφτεί. Ο Αστέρης αντιλαμβάνεται πως ο Νικηφόρος συνωμοτεί με την Καλλιόπη και μοιράζεται με τον Αντώνη τις υποψίες του Νικηφόρου για τον Παύλο.