Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Χαιρέτα μου τον πλάτανο: Η Αγγέλα κρυφακούει και μαθαίνει το μυστικό του Ηλία και του Σίμου

Στο επόμενο επεισόδιο, το 63ο, της σειράς “Χαιρέτα μου τον πλάτανο” που θα προβληθεί την Τετάρτη 30/11, θα δούμε πως ο Χαραλάμπης είναι παραπάνω από πρόθυμος να στηρίξει τη συμμαχία τους, ενώ η κομμώτρια αναλαμβάνει κι αυτή δράση, σε ρόλο κλειδί. Δείτε περισσότερα spoilers στο athina24.gr. 

Στο προηγούμενο επεισόδιο είδαμε πως η Κατερίνα ανησυχεί που δεν έχει καταφέρει ακόμα να μείνει έγκυος και κλείνει κρυφά ραντεβού για εξετάσεις, μιας και ο δασονόμος μας είναι απόλυτα σίγουρος ότι ο ίδιος δεν έχει κανένα πρόβλημα.

Η Φιλιώ, η Σύλβια και η Καλλιόπη συσπειρώνονται με σκοπό να στριμώξουν τη Βαλέρια και να μάθουν κάτι από το ένοχο παρελθόν της, για να την εκβιάσουν και να τη διώξουν μια για πάντα από το χωριό. Ο Χαραλάμπης είναι παραπάνω από πρόθυμος να στηρίξει τη συμμαχία τους, ενώ η κομμώτρια αναλαμβάνει κι αυτή δράση, σε ρόλο κλειδί. Η Χρύσα καταλήγει όχι με έναν αλλά με δύο συγκάτοικους, που απ’ ό,τι φαίνεται κάτι της κρύβουν. Την ίδια ώρα, η Αγγέλα κρυφακούει και μαθαίνει τι κρύβουν τόσο καιρό ο Ηλίας και ο Σίμος απ’ όλο το χωριό. Η Τούλα, πάλι, βάζει σε εφαρμογή το σχέδιο των γυναικών, αλλά τα αποτελέσματα είναι απρόσμενα, αφού η Βαλέρια καταλήγει να ομολογεί τον έρωτά της για τον παπά!