Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

NCIS – 10ος κύκλος – Όλα όσα θα δούμε στα επόμενα επεισόδια

Ο 10ος κύκλος του «NCIS» στο OPEN / Τρίτη – Παρασκευή στις 23:45

Η ΟΜΑΔΑ

Ο Ειδικός Πράκτορας Τζέθρο Γκιμπς – λιγομίλητος, πολυμήχανος και πάντα αποτελεσματικός – ηγείται της πιο ελίτ ομάδας ερευνών NCIS, μιας ομάδας όπου το κάθε μέλος είναι ένα αναντικατάστατο κομμάτι στη διαλεύκανση των πιο σκοτεινών υποθέσεων.

Η ομάδα του Γκιμπς αποτελείται από τον Ειδικό Πράκτορα Άντονι Ντινότζο, έναν πρώην ντετέκτιβ ανθρωποκτονιών με χαρακτηριστικό ένστικτο και χιούμορ, την ευφυή αλλά και ιδιόρρυθμη εγκληματολόγο Άμπι Σκιούτο, τον Ειδικό Πράκτορα Τίμοθι Μακγκί μεγαλοφυία στα κομπιούτερς και το διαδίκτυο, τη ριψοκίνδυνη Ζίνα Ντείβιντ πρώην πράκτορα της Μοσάντ και τον Ντόναλντ Μάλαρντ έναν ιατρικό σύμβουλο που τα ξέρει όλα γιατί τα έχει δει όλα.

Τι θα δούμε στα νέα επεισόδια του 10ου κύκλου

Επεισόδιο 5

Ένας Κελευστής πυροβολείται στην Φεράρι ενός δισεκατομμυριούχου και έρευνα οδηγεί την ομάδα να βρει μια σύνδεση με τον άνθρωπο από τον οποίο πήρε το όνομα του ο Γκιμπς.

Επεισόδιο 6

Όταν ένας Υπολοχαγός του Ναυτικού ο οποίος έχει πρόσφατα επιστρέψει από τη Μέση Ανατολή  βρίσκεται νεκρός από μια βίαιη επίθεση, η ομάδα ανακρίνει τον φίλο του θύματος και ο Γκίμπς αντιλαμβάνεται ότι μάλλον υποφέρει από μετά τραυματικό σοκ.

Επεισόδιο 7 

Ο Γκιμπς συνεχίζει να δουλεύει με τον κυβερνήτη Ουέσκοτ όταν εκείνος προσπαθεί να επανεξετάσει τις κινήσεις του με σκοπό να βοηθήσει την ομάδα να βρει έναν τρομοκράτη. Με την γιορτή των Ευχαριστιών στη γωνία, ο ενθουσιασμός της Άμπι για το οικογενειακό δείπνο της ομάδας μεγαλώνει.

Επεισόδιο 8 

Καθώς η ομάδα ερευνά την απαγωγή μια έφηβης, η Ζίβα και η Άμπι συνεργάζονται με την φίλη της που ήταν μάρτυρας της απαγωγής.

Επεισόδιο 9 

Ο Γκιμπς συνεργάζεται με τον πράκτορα Φορνέλ του FBI σε μια κοινή έρευνα του NCIS και του FBI, όταν ο Φορνέλ γίνεται ο στόχος μιας επίθεσης, αλλά αντιμετωπίζουν μια απροσδόκητη ανατροπή όταν η κοινή τους πρώην γυναίκα ανακατεύεται στην υπόθεση.

Επεισόδιο 10 

Φτάνουν τα Χριστούγεννα και ο Τόνι δεν μπορεί να αποφασίσει αν θα είναι καλό ή άτακτο παιδί, όταν φτάνει στην πόλη ο πατέρας του για επίσκεψη. Εν τω μεταξύ η ομάδα ακολουθεί την πορεία του χρήματος για να λύσει έναν φόνο.