Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

«Η τούρτα της μαμάς» στην ΕΡΤ1 – «Μια μέρα στη φάρμα» των Πετραλώνων με πολλά ευτράπελα και τρελές καταστάσεις

Οι «κάτοικοι» στον κήπο του σπιτιού στα Πετράλωνα όλο και αυξάνονται. Μετά τις κότες, τα κουνέλια, τις κατσίκες, τους τράγους και το γουρούνι, κάνει είσοδο και ένα γαϊδουράκι.

Ο Τάσος ονειρεύεται τρανά έσοδα από το πρότζεκτ «φάρμα» και προσπαθεί να πείσει την Ευανθία πως το business plan του…. σύντομα θα τους κάνει πλούσιους!

Μέσα στο σπίτι, ο Κυριάκος συνεχίζει να είναι απαρηγόρητος από τον χωρισμό του με τη Βέτα και τώρα είναι η σειρά της Μαριλού να του προξενέψει το… υπερόπλο Μαρίνα Πάικου. Φυσικά, η Βέτα -λες και μυρίζεται τα προξενιά- θα εμφανιστεί στο σπίτι και θα ξεκινήσει ένας ανελέητος πόλεμος μεταξύ του «υπερόπλου» και της «θανατηφόρας Πατρινιάς»!

Η Ναταλία Δραγούμη εμφανίζεται στον ρόλο της Μαρίνας Πάικου.

Με… κερασάκι τις νέες σπαρταριστές καταστάσεις που σκαρφίστηκε το δημιουργικό δίδυμο των Αλέξανδρου Ρήγα και Δημήτρη Αποστόλου για την οικογένεια Βασίλαινα, η κωμική σειρά μυθοπλασίας, που αγαπήθηκε για τις χιουμοριστικές ατάκες της, το ανατρεπτικό της σενάριο και το εξαιρετικό καστ ηθοποιών, ανανεώνεται με νέες ιστορίες γέλιου, αλλά και συγκίνησης, και επανέρχεται στους δέκτες μας κάθε Δευτέρα, στις 23:00.