Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Σασμός [Sneak Preview]: Όλοι οι Βρουλάκηδες μαθαίνουν πως ο Παύλος ζει!

Στα επόμενα επεισόδια του Σασμού, θα δούμε πως η Μαρίνα προσπαθεί να βάλει φρένο στον θυμό της Αργυρώς. Δείτε τι θα γίνει στα επόμενα επεισόδια, στο athina24.gr.

Στο προηγούμενο άρθρο είδαμε πως η γιαγιά Ειρήνη πέφτει πρόσωπο με πρόσωπο με τον Παύλο, που θεωρούσε νεκρό εδώ και είκοσι χρόνια… Η ώρα της αλήθειας για εκείνον έφτασε…

Ο Σταύρος ρωτάει τη Μαρίνα για ποιο λόγο δεν τον είχε ενημερώσει πως ο υποτιθέμενος φίλος του ήταν ο Αστέρης. Η Μαρίνα του εξήγησε πως δεν ήθελε να τους προκαλέσει αναστάτωση αλλά είχε μιλήσει με τον Αστέρη και της είχε δώσει τον λόγο του πως θα απομακρυνθεί από τις ζωές τους.

Η Αργυρώ έρχεται και τους ενημερώνει πως συνάντησε τυχαία τον Αστέρη και της είπε πως η μητέρα του παραδόθηκε στην Αστυνομία, θέλοντας να γλυτώσει το Μαθιό, παραδεχόμενη πως αυτή σκότωσε τον Άγγελο.

Ο Παύλος αποκαλύπτεται στην γιαγιά Ειρήνη και της εξηγεί γιατί εξαφανίστηκε όλα αυτά τα χρόνια. Καθώς το νέο για την ομολογία της Καλλιόπης φτάνει από στόμα σε στόμα σε όλο το χωριό, ενώ η Μαρίνα προσπαθεί να βάλει φρένο στον θυμό της Αργυρώς.

Ο Μαθιός από την άλλη, παρά τη χαρά της Βασιλικής και του Νικηφόρου για την απελευθέρωσή του, σηκώνει ένα βάρος ανομολόγητο…Την ίδια στιγμή η γιαγιά Ειρήνη φέρνει στο σπίτι το μεγάλο μυστικό… Είναι ώρα όλοι οι Βρουλάκηδες να μάθουν πως ο Παύλος ζει! Δείτε περισσότερες εξελίξεις για τον Σασμό

Δείτε το sneak preview εδώ: