Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Γλυκάνισος [Sneak Preview]: Η συνάντηση Στρατή και Ραζάν δεν έχει καλό τέλος

Στα επόμενα επεισόδια του Γλυκάνισου, θα δούμε πως η επίθεση στον Άγγελο εγείρει συναγερμό μεταξύ των φίλων του. Δείτε τι θα γίνει στα επόμενα επεισόδια, στο athina24.gr.

Στο προηγούμενο άρθρο είδαμε πως η Αναστασία λέει στη φίλη της Μαργαρίτα που ψάχνει τον εξαφανισμένο πρόσφυγα, ότι μπορεί να την βοηθήσει… ο Πωλ. Τι θα γίνει όταν στο μπαρ που δίνουν ραντεβού η Ανθή με τον Έκτορα, εμφανίζεται ο Νικήτας; 

Ο Στρατής (Γ. Παπαγεωργίου) και η Ραζάν (Ε. Πιερίδου) συναντιούνται κρυφά και τα βλέμματα τους «βγάζουν φωτιές». Ανησυχία υπάρχει από τη μεριά του Πωλ (Δ. Αποστολόπουλος), ο οποίος εκφράζει φόβους στον Μπίλι (Κ. Μουταφτσής), ότι έχουν αρχίσει να γίνονται αισθητές οι εξαφανίσεις προσφύγων.

Παράλληλα, η Ραζάν στέλνει φαγητό στον Στρατή μέσω του Καρίμ (Χ. Κοντογιώργης). Στο πακέτο έχει κρύψει ένα σημείωμα. Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, η Αναστασία (Γ. Γεωργακοπούλου) λέει στη φίλη της Μαργαρίτα (Θ. Βοσταντζόγλου) που ψάχνει τον εξαφανισμένο πρόσφυγα, ότι μπορεί να την βοηθήσει… ο Πωλ.

Ο Νικήτας, στο μπαρ, χορεύει ζεϊμπέκικο, μπροστά στα έκπληκτα μάτια της Ανθής, καρφώνοντας τη στα μάτια. Όσο για την Ραζάν, ευτυχώς που έκανε την ανήξερη, γιατί ο Καρίμ, λέγοντας ότι τα ξέρει όλα, εννοούσε το ρατσιστικό επεισόδιο στην Ταβέρνα της Χρυσάνθης και όχι για τον Στρατή. Παράλληλα, ο Στρατής επιστρέφει σπίτι αφήνοντας το σακάκι του στον καναπέ. Από μέσα, πέφτει το σημείωμα της Ραζάν. Ποιο θα είναι το χέρι που θα το σηκώσει από κάτω;

Εν τω μεταξύ, η επίθεση στον Άγγελο εγείρει συναγερμό μεταξύ των φίλων του, ενώ στην Αθήνα, ο Αντρέας δίνει τη δικογραφία για το ναυάγιο στην Ελεάνα και συζητούν για τους πληρωμένους ψευδομάρτυρες εναντίον του Στρατή. Τα πράγματα δυσκολεύουν όμως για τη Ραζάν όταν επιστρέφει το βράδυ στο κατάλυμα. Αυτή τη φορά, την περιμένει πιο επίμονη «ανάκριση». Μάθετε τα πάντα για τη σειρά εδώ!

Δείτε το απόσπασμα:

Ετικέτες: