Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

«Άγριες Μέλισσες»: Η νύχτα στο Διαφάνι βάφεται με αίμα

Στα επόμενα επεισόδια της σειράς “Άγριες Μέλισσες”, θα δούμε πως η Πηνελόπη μαζί με την Αντιγόνη πείθουν την Ασπασία να καταθέσει και πλέον η σύλληψη του Δούκα και του Μελέτη είναι θέμα χρόνου. Δείτε τι θα γίνει στα επόμενα επεισόδια, στο athina24.gr.

Στα προηγούμενα επεισόδια είχαμε δει πως ο Παναγιώτης ανακοινώνει στο χωριό την απόφαση του να φύγει. Η Μυρσίνη θέλει να γνωρίσει το εγγόνι της παρά τις αποκαλύψεις της Αγορίτσας…

Ο Ντούνιας αντιδράει στην παράνοια του Ακύλα κι από σύμμαχος γίνεται εχθρός του. Καταφέρνει να γλυτώσει την Αιμιλία και να πάρει όμηρο τον Ακύλα προκειμένου να γλυτώσουν απ’ τους άντρες του. Ο Ζάχος, ο Πέτρος κι ο Άγγελος τους ακολουθούν μέσα στο δάσος… και η νύχτα βάφεται με αίμα.

Το επόμενο πρωί όλοι μετρούν νεκρούς κι αγνοούμενους. Η Πηνελόπη μαζί με την Αντιγόνη πείθουν την Ασπασία να καταθέσει και πλέον η σύλληψη του Δούκα και του Μελέτη είναι θέμα χρόνου.

Η Ελένη με τον Δούκα θα έχουνε μια απρόσμενη συνάντηση στα χωράφια του Γιώργη και οι παλιοί λογαριασμοί, φαίνεται πως θα κλείσουνε για πάντα… Διαβάστε περισσότερα Spoiler για τις Άγριες Μέλισσες