Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

ΕΛΙΦ: Δείτε τι θα γίνει στα επόμενα επεισόδια! 6 + 4 φωτογραφίες

Στα επόμενα επεισόδια της ΕΛΙΦ, θα δούμε πως η Μπιρτσέ τα βάζει με τον Ακίν επειδή προσπάθησε να εντυπωσιάσει τον Μαχίρ για να του αναθέσει εξ ολοκλήρου την παρουσίαση. Δείτε τι θα γίνει στα επόμενα επεισόδια, στο athina24.gr.

Στο προηγούμενο άρθρο είχαμε δει πως η Χουμεϊρά και ο Λεβέντ προσπαθούν να συνεργαστούν και να αποκαταστήσουν τη σχέση τους. Η Ελίφ και η Μελέκ περνάνε δύσκολες μέρες καθώς δεν έχουν χρήματα. Η Ελίφ προσπαθεί να κερδίσει χρήματα φτιάχνοντας κουλουράκια, τα οποία πουλάει στο μπακάλικο της γειτονιάς και αυτό την κάνει χαρούμενη γιατί βοηθάει τη μητέρα της.  Η Ζουλιντέ, ο Σαφάκ και ο Εμιρχάν έχουν πάει μια μικρή βόλτα και περνάνε υπέροχα, σαν μια πραγματική οικογένεια. Η Αλέβ και η Λεμάν όμως δεν μπορούν να το δεχθούν και καταστρώνουν τα δικά τους σχέδια εναντίον τους…

Ο Σεντάτ συνεχίζει να προκαλεί και να απειλεί τη Μελέκ, η οποία προσπαθεί να βρει μια λύση για το που θα μείνουν με την Ελίφ. Η Ασλί είναι μάρτυρας της αγωνίας της.  Η Μπιρτσέ και ο Ακίν ετοιμάζονται για μια παρουσίαση στην εταιρία. Όταν ολοκληρώνουν τη δουλειά τους, ο Ακίν θέλει να μιλήσει στον Μαχίρ και η Μπιρτσέ θυμώνει γιατί πιστεύει πως ο Μαχίρ θα τον ευνοήσει. Δείτε φωτογραφίες και διαβάστε τη συνέχεια παρακάτω:

ELIF-6
ELIF-9
ELIF-10
ELIF-11
ELIF-12
ELIF-15

Η Μπιρτσέ τα βάζει με τον Ακίν επειδή προσπάθησε να εντυπωσιάσει τον Μαχίρ για να του αναθέσει εξ ολοκλήρου την παρουσίαση. Ο Κερέμ έρχεται και ζητάει από την Μπιρτσέ να προετοιμαστεί καλά για την παρουσίαση αφού θα την κάνει εκείνη τελικά και η κοπέλα νιώθει άσχημα απέναντι στον Ακίν, επειδή τον αδίκησε. Δείτε φωτογραφίες και διαβάστε τη συνέχεια παρακάτω:

ELIF-16
ELIF-19
ELIF-20
ELIF-21

Η Ασλί είναι αυτή που τελικά νοικιάζει το σπίτι του Σεντάτ και έτσι η Μελέκ και η Ελίφ δεν χρειάζεται να φύγουν…