Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

ΉΛΙΟΣ: Ο Μιχάλης εκμυστηρεύεται στην Νέλλη τις υποψίες του για την Αλίκη

Στα επόμενα επεισόδια του Ήλιου θα δούμε πως η Ελπίδα ζητάει από την Εύα να απομακρυνθεί από τον Ιάσωνα, καθώς ενόψει της δίκης του, η σχέση του με μια ανήλικη, θα επηρεάσει αρνητικά το δικαστήριο. Δείτε τι θα γίνει στα επόμενα επεισόδια, στο athina24.gr.

Στο προηγούμενο άρθρο είδαμε πως η Μαργαρίτα αναγκάζει την Αλίκη να πάει μαζί της στο Τμήμα και να πει όλη την αλήθεια για τη δολοφονία του άντρα της. Οι δυο γυναίκες ξεκινούν για το Τμήμα, αλλά αυτά που θα συμβούν στη διαδρομή θα αλλάξουν τη ζωή της Αλίκης για πάντα…

Ένα τροχαίο με τραγική κατάληξη, κάνει τους πάντες – και τον Δημήτρη – να αναρωτηθούν τι δουλειά είχε η Αλίκη στο αυτοκίνητο της Μαργαρίτας. Την ίδια στιγμή, ο Μιχάλης εκμυστηρεύεται στην Νέλλη τις υποψίες του για την Αλίκη και σκέφτεται αν θα αποκαλύψει στον Δημήτρη το στοιχείο που την τοποθετεί στο σημείο που δολοφονήθηκε ο Βολίδης εκείνη τη νύχτα.

Η Ελπίδα ζητάει από την Εύα να απομακρυνθεί από τον Ιάσωνα, καθώς ενόψει της δίκης του, η σχέση του με μια ανήλικη, θα επηρεάσει αρνητικά το δικαστήριο. Ο Νικήτας και ο Αντώνης ανησυχούν για την Δάφνη και το μωρό που έχουν εξαφανιστεί. Η Αλεξάνδρα βρίσκεται σε απόγνωση, καθώς το αίτημά της για προσωρινή αποφυλάκιση απορρίπτεται και οδηγείται στην φυλακή.