Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

ΕΛΙΦ Επόμενα επεισόδια: Η Παρλά αναρωτιέται τι συμβαίνει ανάμεσα στην Ασλί και στον Κερέμ

Στα επόμενα επεισόδια της ΕΛΙΦ, θα δούμε πως κάποιος καλεί από το γραφείο του Κερέμ και λέει στη Μελέκ πως πήρε τη δουλειά, χωρίς εκείνη να ξέρει ποιος είναι στην πραγματικότητα ο ιδιοκτήτης της εταιρίας. Δείτε τι θα γίνει στα επόμενα επεισόδια, στο athina24.gr.

Στο προηγούμενο άρθρο είχαμε δει πως ο Κερέμ είναι πολύ ευχαριστημένος και της αναθέτει αμέσως τα καθήκοντά της καθώς έχει μια πολύ σημαντική συνάντηση.  Η Ασλί κάνει πολύ καλή δουλειά μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα. 

Η Μελέκ έχει πολλούς ανεξόφλητους λογαριασμούς και συνεχίζει να προσπαθεί να βρει δουλειά. Η άσχημη οικονομική της κατάσταση την αγχώνει αλλά προσπαθεί να το κρύψει από την Ελίφ. Η Ασλί και ο Κερέμ δουλεύουν μαζί και η Παρλά αναρωτιέται τι συμβαίνει ανάμεσά τους. Φέρεται όμως φιλικά στην Ασλί αν και δεν τη συμπαθεί καθόλου. Η Παρλά καλεί τον Κερέμ να πάνε μαζί σε ένα πάρτι.

Η Ελίφ καταλαβαίνει πως η μητέρα της είναι στεναχωρημένη επειδή δεν έχουν χρήματα και επειδή δεν έχει βρει ακόμα δουλειά. Κάποιος καλεί από το γραφείο του Κερέμ και λέει στη Μελέκ πως πήρε τη δουλειά, χωρίς εκείνη να ξέρει ποιος είναι στην πραγματικότητα ο ιδιοκτήτης της εταιρίας. Η Μελέκ χαίρεται πολύ με αυτή την ευχάριστη εξέλιξη…