Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

“Άσε μας ρε μαμά” Επόμενα επεισόδια: Η Έλλη δέχεται την πρόταση γάμου που της κάνει ο Δημήτρης

Στα επόμενα επεισόδια της σειράς “Άσε μας ρε μαμά”, θα δούμε πως ο Άρης, συναντά ένα πρόσωπο που θα αλλάξει τη ζωή του στο μέλλον. Η Έλλη δέχεται την πρόταση γάμου που της κάνει ο Δημήτρης και του προτείνει να τους παντρέψει ο Θωμάς και… η Ρωξάνη. Δείτε τι θα γίνει στα επόμενα επεισόδια, στο athina24.gr.

Στα προηγούμενα επεισόδια είχαμε δει πως η Τζοβάνα αποκαλύπτει σε όλους το «βίντεο της ντροπής» της Ρωξάνης από την Αμερική και ψάχνει να βρει τον τρόπο που θα το χρησιμοποιήσει εναντίον της πεθεράς της, φτάνοντας να μιλήσει μέχρι και με το «βαρύ πυροβολικό», την Ελευθερία, την πεθερά της Ρωξάνης στην Μάνη.

Η αποκάλυψη του βίντεο από την Αμερική, στριμώχνει ιδιαίτερα την Ρωξάνη. Θα μπορέσει να ξεφύγει χωρίς να τους αποκαλύψει όλη την αλήθεια; Στο barbeque πάρτι που θα οργανώσει θα προσπαθήσει να τους ηρεμήσει και ταυτόχρονα να επέμβει στις ζωές τους. Ο Άρης, συναντά ένα πρόσωπο που θα αλλάξει τη ζωή του στο μέλλον. Η Έλλη δέχεται την πρόταση γάμου που της κάνει ο Δημήτρης και του προτείνει να τους παντρέψει ο Θωμάς και… η Ρωξάνη. Η Έλλη σχεδιάζει ένα δείπνο για να προξενέψει τον Θωμά στη Ρωξάνη. Θα πετύχει το δείπνο; Ή θα καταλήξει σε φιάσκο;