Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Η γη της ελιάς: Οι απαγωγείς στέλνουν DVD με μήνυμα του Μάνου (τρέιλερ)

Στο 133ο επεισόδιο της αγαπημένης σειράς «Η γη της ελιάς», που θα προβληθεί την Τρίτη 21 Μαρτίου, θα δούμε πως οι απαγωγείς στέλνουν DVD με μήνυμα του Μάνου.

Ο Ισίδωρος αποφασίζει να μη μιλήσει στην αστυνομία, φοβούμενος πως η ανάμιξή της μπορεί να θέσει σε κίνδυνο τη ζωή του Μάνου. Η εμπιστοσύνη της Ισμήνης παραμένει κλονισμένη κι έτσι αρπάζει τα κλειδιά του γραφείου του Κωνσταντίνου και βγάζει αντικλείδι για να πάει εκεί και να ψάξει. Ο Άρης αναλαμβάνει την πρώτη παράνομη μεταφορά και ο Δημοσθένης τον επιβραβεύει με ένα καλό πόσο. Σε μεγάλη ρήξη έρχονται ο Στάθης και η Ιουλία για ένα θέμα που αφορά στη συγκατοίκηση και τα οικονομικά τους. Ο Δημοσθένης ανακοινώνει στον Κωνσταντίνο τον αντικαταστάτη του και του ζητάει να τον εκπαιδεύσει, αλλά εκείνος αρνείται. Η Αθηνά μαθαίνει από το συνεργείο ότι τα φρένα του αυτοκινήτου της ήταν κομμένα και, μαζί με τον εισαγγελέα, υποψιάζονται αμέσως τον Αλέξη. Οι απαγωγείς στέλνουν DVD με μήνυμα του Μάνου.

Δείτε το τρέιλερ

Στο προηγούμενο επεισόδιο είδαμε πως η υπομονή της Μαρίνας και του Ισίδωρου δοκιμάζεται, καθώς περνάει ακόμα μία ημέρα χωρίς επικοινωνία από τους απαγωγείς..