Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Γυναίκα χωρίς όνομα: Η Μαρίνα είναι σοκαρισμένη από την αποκάλυψη ότι ο Κωστής γνωρίζεται με τη Λίλιαν

Γυναίκα χωρίς όνομα: επόμενα επεισόδια

Συναρπαστικές εξελίξεις στα νέα επεισόδια της Γυναίκα χωρίς όνομα, με την Κάτια να εξομολογείται στο Φώτη και στον Αντρέα ότι τώρα που η Μαρίνα έμαθε τα στοιχεία για τους γονείς της Ελπίδας, φοβάται πως θα την καταδώσει και θα βρεθεί στη φυλακή.

Από την πλευρά της, η Μαρίνα είναι σοκαρισμένη από την αποκάλυψη ότι ο Κωστής γνωρίζεται με τη θετή μητέρα της κόρης τους. Συγκρούεται μαζί του και διαφωνούν μεταξύ τους για τον τρόπο που θα χειριστούν το όλο θέμα, με τη Μαρίνα να θέλει να πάει στον εισαγγελέα και να καταγγείλει τη Λίλιαν και τον Κωστή να προσπαθεί να βρει άλλη λύση. Η Έλλη μαθαίνει από το Μιχάλη κάτι για το παρελθόν του Άρη που τη βάζει σε σκέψεις. Ο Γιώργος προσπαθεί να συνετίσει το Μιχάλη και τον παρακαλεί να σταματήσει να πίνει. Εν τω μεταξύ, η Κάτια, φοβούμενη ότι η Μαρίνα θα την καταγγείλει, αποφασίζει να μιλήσει στη Λίλιαν, ενώ η Μαρίνα έχει μια πολύ συγκινητική συνάντηση.

Η Μαρίνα δεν μπορεί να πιστέψει ότι βρήκε επιτέλους την Ελπίδα και προσπαθεί να βρει τρόπους ώστε να τη βλέπει όσο πιο συχνά μπορεί. Ταυτόχρονα ξέρει ότι τώρα είναι που αρχίζει το πιο δύσκολο μέρος: η μεθόδευση ώστε να μπορέσει να πάρει νόμιμα πίσω το παιδί της από τους θετούς γονείς, οι οποίοι δείχνουν να αγνοούν τι πραγματικά έχει συμβεί. Παράλληλα, έντονη είναι και η αγωνία της Κάτιας που δεν μπορεί να χωνέψει ότι η Μαρίνα έφτασε στα ίχνη της μικρής Ελπίδας και ανησυχεί πως τώρα πια η εμπλοκή της στην παράνομη υιοθεσία μπορεί να την οδηγήσει στην φυλακή. Την ίδια στιγμή, η αποκάλυψη ότι η μητέρα της βγαίνει με τον Δημήτρη, κάνει έξαλλη την Σοφία που συναντά τον Δημήτρη και του ζητά να διακόψει αμέσως κάθε σχέση του με τη Ρία. Θα βρεθεί, όμως, μπροστά σε μια συγκλονιστική αποκάλυψη…