Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

NCIS – 10ος κύκλος – Οι εξελίξεις στα πρώτα επεισόδια του 10ου κύκλου

Ο 10ος κύκλος του «NCIS» στο OPEN / Τρίτη – Παρασκευή στις 23:45

Η ΟΜΑΔΑ

Ο Ειδικός Πράκτορας Τζέθρο Γκιμπς – λιγομίλητος, πολυμήχανος και πάντα αποτελεσματικός – ηγείται της πιο ελίτ ομάδας ερευνών NCIS, μιας ομάδας όπου το κάθε μέλος είναι ένα αναντικατάστατο κομμάτι στη διαλεύκανση των πιο σκοτεινών υποθέσεων.

Η ομάδα του Γκιμπς αποτελείται από τον Ειδικό Πράκτορα Άντονι Ντινότζο, έναν πρώην ντετέκτιβ ανθρωποκτονιών με χαρακτηριστικό ένστικτο και χιούμορ, την ευφυή αλλά και ιδιόρρυθμη εγκληματολόγο Άμπι Σκιούτο, τον Ειδικό Πράκτορα Τίμοθι Μακγκί μεγαλοφυία στα κομπιούτερς και το διαδίκτυο, τη ριψοκίνδυνη Ζίνα Ντείβιντ πρώην πράκτορα της Μοσάντ και τον Ντόναλντ Μάλαρντ έναν ιατρικό σύμβουλο που τα ξέρει όλα γιατί τα έχει δει όλα.

Τι θα δούμε στα πρώτα επεισόδια του 10ου κύκλου

Επεισόδιο 1

Η τρομοκρατική επίθεση του Χάρπερ Ντίρινγκ στα κεντρικά της υπηρεσίας προκαλεί ένα ανθρωποκυνηγητό από όλες τις υπηρεσίες.

Επεισόδιο 2

Όταν το πτώμα μιας χαμένης διαχειρίστριας εγκαταστάσεων της υπηρεσίας βρίσκεται τέσσερεις μήνες μετά την επίθεση στην υπηρεσία , η ομάδα αναλαμβάνει να ερευνήσει την περίεργη υπόθεση ενός δικού τους ανθρώπου.

Επεισόδιο 3

Ενώ βρίσκεται σε άδεια, ο Ντάκυ ζητά την εκταφή ενός Αξιωματικού του Ναυτικού από μια υπόθεση πριν δώδεκα χρόνια, με αποτέλεσμα ο Γκίμπς να τον ωθήσει στο να αναλάβει έναν λίγο διαφορετικό ρόλο στην υπόθεση.

Επεισόδιο 4

Όταν το πλήρωμα ενός ελικόπτερου  πλέει ακυβέρνητο στην θάλασσα και αργότερα ανακαλύπτεται σε μια παραλία, η ομάδα πρέπει να εξακριβώσει το λόγο της συντριβής και να βρει τον χαμένο πιλότο.