Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

ΤΑ ΤΡΙΑ ΜΙΛΙΑ: Ο Τίμος και ο Μιχάλης δέχονται ένα μήνυμα από τον εκβιαστή τους

Στα επόμενα επεισόδια της σειράς “Τα τρία μίλια” θα δούμε πως η Κλειώ αποφασίζει να μιλήσει στον Πέτρο για τα όνειρά της, ενώ εκείνος έχει ήδη εκμυστηρευτεί στον πατέρα του ότι ζηλεύει τον Κυριάκο. Δείτε τι θα γίνει στα επόμενα επεισόδια, στο athina24.gr.

Στο προηγούμενο άρθρο είδαμε πως ο Τίμος και ο Μιχάλης λαμβάνουν ένα νέο εκβιαστικό μήνυμα και ταράζονται πολύ. Η Κλειώ λέει στον Πέτρο ότι έχει πολλή δουλειά και δεν προλαβαίνει να φάνε μαζί, αλλά μετά από λίγο ο Πέτρος τη βλέπει να συναντιέται με τον Κυριάκο…

Ο Γεράσιμος πληροφορείται ότι ένα μέλος του πληρώματός του απουσιάζει αδικαιολόγητα και ανησυχεί. Η Ελένη ξαφνιάζεται, όταν η Κάτια της ζητάει να επισπεύσει τον γάμο της με τον Μιχάλη. Ο Τίμος και ο Μιχάλης δέχονται ένα μήνυμα από τον εκβιαστή τους. Ο Στέφανος αποφασίζει να επισκεφτεί τη Φωτεινή στο ιατρείο της και αυτό προκαλεί ανατροπή στην κατάσταση, που επικρατούσε.

Οι ασθενείς, ο ένας μετά τον άλλον, αρχίζουν να επιλέγουν τη Φωτεινή για να τους εξετάσει. Ο Τίμος ζητάει από τον Μιχάλη να συναντηθούν επειγόντως. Η Κλειώ αποφασίζει να μιλήσει στον Πέτρο για τα όνειρά της, ενώ εκείνος έχει ήδη εκμυστηρευτεί στον πατέρα του ότι ζηλεύει τον Κυριάκο.

Η Φωτεινή καλεί τον Ευθύμη και τον Στέφανο να εγκαινιάσουν το καινούργιο της σπίτι, με ένα δείπνο για τους τρεις τους. Ο Τίμος και ο Μιχάλης πηγαίνουν στο σημείο, που τους υπέδειξαν, για να παραδώσουν τα χρήματα, αλλά τα πράγματα δεν εξελίσσονται όπως τα περιμέναν… Διαβάστε όλα τα spoiler εδώ

Ετικέτες: