Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

ΣΑΣΜΟΣ [Sneak Preview]: Μια αποκάλυψη της Μαρίνας θα σοκάρει την Κατερίνα

Στα επόμενα επεισόδια του Σασμού, θα δούμε πως ο Αντώνης αποκαλύπτει στον Γεράσιμο ότι γνωρίζει την αλήθεια για τον πατέρα του. Δείτε τι θα γίνει στα επόμενα επεισόδια, στο athina24.gr.

Στο προηγούμενο άρθρο είδαμε πως ο Καραπάνος μόνος και συντετριμμένος στη φυλακή βλέπει πως απομένει πια μόνο μία διέξοδος πριν την πλήρη καταστροφή…

Μετά την επιστροφή της οικογένειας Βρουλάκη στην Κρήτη όλοι προσπαθούν να βρουν τα πατήματά τους. Η Μαρίνα, μετά τον ερχομό της στην Κρήτη συναντιέται με την Καλλιόπη και την προειδοποιεί για τη στάση που θα κρατήσει σε περίπτωση που δεν κρατηθεί μακριά από την οικογένειά της.

Η Αργυρώ επιστρέφει στη δουλειά της στο ξενοδοχείο που εργαζόταν ενώ ο Σταύρος κλείνει το του πρώτο ραντεβού για δουλειά. Την ίδια ώρα ο Αντώνης αποκαλύπτει στον Γεράσιμο ότι γνωρίζει την αλήθεια για τον πατέρα του. Η πρώτη επίσκεψη της Κλαίρης στο χωριό, τους έχει φέρει όλους σε αμηχανία. Πώς θα αντιδράσει ο Παντελής όταν διαπιστώσει ότι είναι τυφλή;

Η Στέλλα μαθαίνει έκπληκτη από τον Αστέρη για την επίσκεψη του Γεράσιμου στο μαγαζί των Σταματάκηδων, ενώ η Βασιλική μαθαίνει για μία παρέμβαση του Μαθιού στη ζωή της και γίνεται έξαλλη. Στο μεταξύ η Μαρίνα θα κάνει μια αποκάλυψη στην Κατερίνα που θα τη σοκάρει. Δείτε περισσότερες εξελίξεις για τον Σασμό.

Δείτε το sneak preview εδώ (1):

Δείτε το sneak preview εδώ (2):