Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

«Ο Όρκος»: Μια νέα αποκάλυψη ταράζει τα δεδομένα

Στα επόμενα επεισόδια της σειράς “Ο Όρκος” θα δούμε πως η ομάδα έρχεται αντιμέτωπη με τον θάνατο, ο Άγγελος έρχεται κοντά με την Άρτεμη και η Λουίζα φέρνει σε κάποιον ένα απρόσμενο μήνυμα. Δείτε τι θα γίνει στα επόμενα επεισόδια, στο athina24.gr.

Στο προηγούμενο άρθρο είχαμε δει πως ο δρόμος θα φέρει στην ομάδα ένα κρίσιμο περιστατικό και η απόφαση που θα πάρει ο Παύλος, για να το διαχειριστεί, θα θέσει σε κίνδυνο ολόκληρη την Κλινική Ίασις. Οι ήρωες θα έρθουν αντιμέτωποι με έναν νέο ιό. Ο μόνος τρόπος να σωθούν, η καραντίνα.

Η ομάδα βρίσκεται σε καραντίνα, εγκλωβισμένη στην Κλινική Ίασις και ο Άγγελος είναι ανήμπορος να τους βοηθήσει. Η Ελεάννα θέτει στο στόχαστρο τον Παύλο ως υπαίτιο της κατάστασης, μιας και αυτός έφερε τα κρούσματα με τον ιό Μάρμπουργκ στην Κλινική.

Η Ολίβια αγνοείται, βάζοντας την Άρτεμη και τον Στέφο σε ανησυχία. Η Χλόη αρχίζει να έχει συμπτώματα, αλλά προσπαθεί να το κρύψει από τον Παύλο, ενώ η Μάρω (νοσοκόμα της Ίασις) συμπαραστέκεται στον Διονύση (τραυματιοφορέα) που έχει κολλήσει τον ιό.

Η ομάδα έρχεται αντιμέτωπη με τον θάνατο, ο Άγγελος έρχεται κοντά με την Άρτεμη και η Λουίζα φέρνει σε κάποιον ένα απρόσμενο μήνυμα.

Ο Άγγελος διαβάζει τις καταθέσεις προσπαθώντας να βγάλει μιαν άκρη. Σκηνές από το πάρτι ζωντανεύουν και η ιστορία της Μιράντας εξελίσσεται. Η ομάδα είναι ακόμα εγκλωβισμένη στην Κλινική και προσπαθεί να αντιμετωπίσει τον χαμό του Διονύση. Ο Στέφος δεν ξέρει, πώς να χειριστεί τη νέα του πραγματικότητα, ενώ η Ολίβια βρίσκεται σε σοκ και δεν λέει κουβέντα.

Η Ελεάννα λέει στον Παύλο να μην μιλήσει στον Διοικητή για το πρόβλημα του χεριού του, το οποίο όσο πάει και επιδεινώνεται. Τι σχέση έχει η αλαλία της Ολίβιας με το νέο του Στέφου;

Η Ηρώ με τον Λινάρδο και ο Άγγελος με τον Γρηγόρη θα φτάσουν στη σημαντικότερη μέχρι τώρα αποκάλυψη για την υπόθεση της Μιράντας Αλυφαντή, που θα ταράξει τα δεδομένα.

Διαβάστε περισσότερα για τη σειρά!

Ετικέτες: