Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Όσα θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς “Ο Πρίγκιπας της φωτιάς”

Ο πρίγκιπας της φωτιάς - OPEN

Στα νέα επεισόδια της σειράς του Open, ο Πρίγκιπας της φωτιάς, η Μαριάννα και ο Μίλτος βρίσκονται μαζί στο σπίτι του Μένιου και της Μάρως. Όλοι προσπαθούν να διαχειριστούν μια ατμόσφαιρα, ιδιαίτερα ηλεκτρισμένη. Η Κάτια πηγαίνει στο Μπαρ για να παραλάβει τον Στέλιο, που παριστάνει τον μεθυσμένο με το φόβο ότι παρακολουθείται.

Ο φόβος του έχει βάση. Η Μάγια βρίσκεται στο εστιατόριο με έναν Ερρίκο απέναντι της, που την φλερτάρει. Η Μάγια επιστρέφει στο σπίτι της, φαίνεται ότι έχει περάσει καλά, κάτι που κάνει τον Λαέρτη να ζηλέψει. Ο Ερρίκος μαθαίνει από τον μπράβο του ότι πίσω από την απαγωγή του Στέλιου κρύβεται ο Ηρακλής και το λέει στην Μαριάννα. Ο Μίλτος και η μαριάννα ξαναπηγαίνουν στο σπίτι του Μένιου και αυτή τη φορά η Μαριάννα διηγείται όλη την ιστορία της. Η βραδιά κλείνει με μια πρόταση της Μαριάννας προς την Μάρω που την αφήνει εμβρόντητη.

Η Μαριάννα επιμένει στην πρόταση που έκανε στη Μάρω, να καταθέσει αίτηση αναθεώρησης της δίκης της Βέρας Μωραίτη. Μια πρόταση που αν τη δεχτεί η Μάρω ανοίγει το κουτί της Πανδώρας για όλους. Η Ελεάννα λέει στον Στέλιο ότι πίσω από την απαγωγή του κρύβονται οι Τσακίρηδες, σε μια ακόμη προσπάθεια να τον φέρει πιο κοντά της. Ο Ηρακλής συνεχίζει να πολιορκεί τη Ντιάνα. Ο Ανδρέας έχει κάποιες μυστικές επαφές με αγνώστους δείγμα ότι έχει βάλει σε εφαρμογή ένα πανούργο σχέδιο. Κάποιος στέλνει στη Ντιάνα ένα πακέτο που περιέχει ένα φιαλίδιο με κάποιο υγρό και η οδηγία γράφει «ΜΙΑ ΣΤΑΓΟΝΑ ΤΗ ΦΟΡΑ».

Ο Ερρίκος εκβιάζει τον Ανδρέα να μεταβιβάσει τον Όμιλο στη Μάγια. Η Μαριάννα συζητά με τη Μάρω για τη δικογραφία, αλλά αυτή η συνεργασία γίνεται αφορμή, ώστε οι δυο γυναίκες να έρθουν πιο κοντά. Ο Ανδρέας φαίνεται έτοιμος να εμπλέξει στο μυστικό του σχέδιο και τον Λαέρτη, αλλά τον προειδοποιεί ότι αν προδώσει την εμπιστοσύνη του, ότι θα τον εκτελέσει αυτός ο ίδιος. Η Μάγια συγκρούεται με την Κάτια που την εκλιπαρεί να μείνει μακριά από τον Κριεζή, τον οποίο θεωρεί επικίνδυνο. Ο Ανδρέας πηγαίνει να συναντήσει τον Ερρίκο στο σπίτι του. Την πόρτα την ανοίγει η Μαριάννα. Η αστυνομία στήνει ενέδρα για να συλλάβει τους απαγωγείς του Στέλιου. Καθώς οι αστυνομικοί περιμένουν, στο κρησφύγετο οι απαγωγείς πέφτουν νεκροί ο ένας μετά τον άλλον από τα χέρια του μπράβου του Ερρίκου.

Ο Ηρακλής βρίσκεται σε χαλαρή διάθεση και τρώει με την Ντιάνα. Αυτό που δεν ξέρει είναι ότι κάθε γουλιά από το κρασί που πίνει τον δηλητηριάζει σιγά σιγά. Οι αστυνομικοί μπαίνουν στο κρησφύγετο των απαγωγέων και καταλαβαίνουν ότι ήρθαν «δεύτεροι». Η Μάγια συναντά τον Ερρίκο σε σουίτα πολυτελούς ξενοδοχείου και θα βρεθεί στην αγκαλιά του. Ο Λαέρτης βρίσκεται με τον Θωμά στο σαλόνι του σπιτιού της Μάγιας και του εξομολογείται ότι είχε κάνει λάθη απέναντι στη Μάγια. Με τη σειρά του, ο Θωμάς του ανοίγεται και του εξιστορεί ένα μέρος της δικής του δραματικής ιστορίας. Η Μαριάννα βρίσκεται αλαφιασμένη στην πόρτα του Μίλτου, παγωμένη γιατί ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με τον πατέρα της. Ο Ηρακλής αρχίζει να έχει όλο και πιο εμφανή συμπτώματα από το δηλητήριο.