Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

ΕΛΙΦ: Η Μελέκ και η Τουλάι πηγαίνουν να επισκεφθούν τη Μελαχάτ

Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Eli, η Νουρτέν αναγκάζει την Ελίφ να καθαρίσει το σπίτι. Η μικρή σπάει ένα βάζο και κόβει το χέρι της. Η Μελαχάτ θυμώνει με τη Νουρτέν επειδή έβαλε τη μικρή να δουλέψει.

Η Νουρτέν πηγαίνει την Ελίφ στο φαρμακείο για να δουν το χέρι της. Η Μελέκ και η Τουλάι πηγαίνουν να επισκεφθούν τη Μελαχάτ. Η Τουλάι δεν μπορεί να βρει τη διεύθυνση και πηγαίνει να ρωτήσει λεπτομέρειες σε ένα μαγαζί. Η Μελέκ την περιμένει και ξαφνικά βλέπει την Ελίφ με τη Νουρτέν και φωνάζει το όνομα της κόρης της. Δεν μπορεί να πιστέψει στα μάτια της. Η Ελίφ όμως δεν αναγνωρίζει τη Μελέκ. Η Νουρτέν αρχίζει να τρέχει με την Ελίφ. Η Μελέκ τις ακολουθεί αλλά δεν μπορεί να τις προλάβει καθώς μπαίνουν σε ένα ταξί. Η Ελίφ ρωτάει τη Νουρτέν ποια ήταν η κυρία που τις ακολουθούσε και η Νουρτέν της απαντάει πως δεν την ξέρει και πως σίγουρα είναι κάποια τρελή, όμως και η ίδια είναι μπερδεμένη. Νομίζει πως η Ελίφ είναι κόρη της Αρζού και δεν μπορεί να καταλάβει γιατί η Μελέκ την αποκαλούσε «κόρη της».

Το μόνο όμως που τη νοιάζει είναι τα χρήματα, που θα πάρει από την Αρζού. Ο Μουχσίν ρωτάει τη Νουρτέν και την Ελίφ γιατί γύρισαν νωρίς και η Νουρτέν απαντάει επειδή η Ελίφ έκοψε το χέρι της. Η Τουλάι δεν βρίσκει τη Μελέκ και ανησυχεί. Τη βρίσκει στη μέση του δρόμου να ουρλιάζει πως απήγαγαν την κόρη της. Η Ελίφ θυμάται κάποιες στιγμές σχετικά με τη Μελέκ αλλά δεν έχει επανέλθει ακόμα η μνήμη της. Η Ελίφ θέλει να μιλήσει στον Μουχσίν για τη Μελέκ αλλά η Νουρτέν επεμβαίνει και τη σταματά. Στέλνει τον Μουχσίν στον μπακάλη και λέει στην Ελίφ να μην πει λέξη σε κανέναν για τη Μελέκ. Η Ζεϊνέπ συναντάει τον Ερκούτ και του λέει πως δέχεται την πρότασή του. Ο Ερκούτ τρελαίνεται από τη χαρά του και πιάνει το χέρι της Ζεϊνεπ αλλά την κοπέλα το μόνο, που τη νοιάζει είναι να σώσει τον Σελίμ. Λέει στον Ερκούτ να μην περιμένει τίποτα περισσότερο από εκείνη. Ο Κενάν ακολουθεί τη Ζεϊνέπ και βλέπει τον Ερκούτ να κρατάει τρυφερά το χέρι της. Αρχίζει να σκέφτεται πως ο Σελίμ ίσως έχει δίκιο, που την υποψιάζεται. Η Τουγτσέ βαριέται μόνη της στο σπίτι του Σερντάρ και χαίρεται όταν εκείνος επιστρέφει. Ο Σερντάρ της λέει πως θα πάνε κρουαζιέρα και η μικρή ενθουσιάζεται αλλά ταυτόχρονα κάνει και πολλές ερωτήσεις. Αναρωτιέται αν το γνωρίζει η μητέρα της και γιατί δεν πήγαν στο σπίτι της να πάρει τα ρούχα της. Ο Σερντάρ προσπαθεί να αποφύγει να απαντήσει. Ο Βεϊσέλ φοβάται πως θα έχει το τέλος του Όσμαν. Ο Μουράτ καταλαβαίνει πως κάτι απασχολεί τον πατέρα του και ο Βεϊσέλ του λέει τι συνέβη. Η Τουλάι και η Μελέκ επιστρέφουν σπίτι και η Μελέκ επαναλαμβάνει πως είδε την Ελίφ αλλά κανείς δεν την πιστεύει. Ο Νετζντέτ είναι θυμωμένος επειδή οι άντρες του δεν έχουν βρει ακόμα τον Βεϊσέλ…

Ετικέτες: