Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Φτερωτός θεός: Όσα θα δούμε στα επεισόδια της επόμενης εβδομάδας

Στη σειρά Φτερωτός θεός και συγκεκριμένα στα επεισόδια που θα προβληθούν την εβδομάδα που μας έρχεται, θα δούμε πως η Λεϊλά έχει μπερδευτεί από τη συμπεριφορά του Εμρέ απέναντί της, όμως εκείνος φροντίζει να την καθησυχάσει. Ο Τζαν έχει οργανώσει για τη Σανέμ ένα ρομαντικό βράδυ στο εξοχικό του στο βουνό. Η Σανέμ ετοίμασε ένα καλό ψέμα για να πει στη μητέρα της, ώστε να καλύψει τα ίχνη της το βράδυ. Όμως ένα απροσδόκητο συμβάν απειλεί να αποκαλύψει την αλήθεια!

Η Σανέμ καταφέρνει να επιστρέψει την τελευταία στιγμή στο σπίτι χωρίς οι γονείς της να καταλάβουν ότι έλειψε σχεδόν όλο το βράδυ. Τα ψέματα όμως δεν μπορούν να συνεχιστούν για πάντα και οι τύψεις οδηγούν τη Σανέμ σε μια απόφαση: να αποκαλύψει τη σχέση της με τον Τζαν στην οικογένειά της. Θα βρει την ευκαιρία, ή θα την προλάβει η Αϊλίν, η οποία πάλι θέλει να οδηγήσει τις εξελίξεις προς το δικό της συμφέρον;

Η Αϊλίν είναι αποφασισμένη να αποκαλύψει σε όλους τη σχέση του Τζαν και της Σανέμ, θεωρώντας ότι έτσι η Σανέμ θα εγκαταλείψει από ντροπή την «Υπέροχη Ιδέα». Κι όσο και αν προσπαθεί ο Εμρέ να της αλλάξει γνώμη, η Αϊλίν θα κάνει την αποκάλυψή της με τον πιο θεαματικό τρόπο. Τώρα πια ο μόνος τρόπος να ηρεμήσουν οι γονείς της Σανέμ είναι να τους πείσει ο Τζαν ότι πρόκειται απλώς για ανυπόστατες φήμες.

Για να πείσει τους υπαλλήλους της «Υπέροχης Ιδέας» ότι η σχέση του με τη Σανέμ είναι μόνο επαγγελματική, ο Τζαν αρχίζει να της φέρεται επίτηδες σκληρά και υποτιμητικά όταν βρίσκονται μπροστά σε άλλους. Οι γονείς της Σανέμ δείχνουν να έχουν πειστεί ότι οι κόρες τους δεν κρύβουν τίποτα το πονηρό. Παρ’ όλα αυτά όμως επιβάλλουν σκληρούς κανόνες συμπεριφοράς στη Σανέμ και τη Λεϊλά προκειμένου να σταματήσουν τα σχόλια της γειτονιάς.

Η προσωπική ζωή του Τζαν γίνεται και πάλι πρωτοσέλιδο, αλλά αυτή τη φορά με νέα παρτενέρ! Η Σανέμ προσπαθεί να κρύψει τη ζήλεια της, αφού υποτίθεται πως ο Τζαν είναι απλώς το αφεντικό της. Εν τω μεταξύ, λόγω διακοπής ρεύματος στα γραφεία της «Υπέροχης Ιδέας», ο Τζαν προσκαλεί την ομάδα του δημιουργικού να δουλέψει στο σπίτι του. Αν και βρίσκονται ανάμεσα σε κόσμο, η Σανέμ κι ο Τζαν βρίσκουν και πάλι τρόπους να εκφράσουν τον έρωτά τους χωρίς να γίνουν αντιληπτοί.